“Hommikuti käin joogas. Kui koju tulen, hakkan muusikat tegema. Olen viimasel aja päris palju produtseerimisega tegelnud, eriti meeldib mulle vokaale produtseerida – kasutada erisuguseid efekte ja kajasid. Muusikat teen iga päev ja aega pühendan sellele võimalikult palju, räägib juba kaks aastat Los Angeleses elav lauljanna Janne Saar Õhtulehele.

“Ma usun nimelt, et mida rohkem muusikat ma kirjutan, seda parem helilooja minust saab. Kui tahan vaikust ja omaette olla, lähen mägedesse matkama või ookeani äärde. Lõõgastumiseks meeldib mulle vannis käia,” jutaustab Janne ning lisab, et sellist elu võimaldab talle plaadifirma: “Minu kulude eest kannab hoolt mu plaadifirma.”

Eestimaal käib Janne pea iga paari kuu tagant. “Proovin iga paari kuu tagant koju tulla, et veeta aega oma pere ja sõpradega,” rõõmustab Janne ning ütleb, et isegi vanavanemad on endale temaga suhtlemiseks Skype’i muretsenud.

Uueks aastaks aga lubab kaunitar albumit. “Ma olen oma albumit kirjutanud viimased kolm aastat. Kogu aeg vahetan lugusid välja. Nüüd on mul muusika olemas ja käib albumi produtseerimine. Nii et ma arvan, et järgmisel aastal kindlasti.”