OHMYGOSSIP — Algas aasta suurim iludusvõistlus Miss Universe 2012! Tänavu peetakse see Ameerikas, Las Vegases.  Lõppfinaal toimub 19. detsembril. Ohmygossip veebilehed on taaskord Miss Universe ametlikud meediapartnerid ning kolme nädala jooksul toome teieni kõige eksklusiivsemad uudised, galeriid ning backstage info!

Ka Ohmygossip Couture valis tänavu oma lemmikmissid, kelleks on Miss Universe Norway Sara Nicole Andersen ning Miss Universe Sweden Hanni Beronius (vt: Ohmygossip Couture lõi käed Miss Universe Norway Sara Nicole Andersen´i ja Miss Universe Sweden Hanni Beronius´ega!
)!

“Sara Nicole on alates 2.detsembrist  Las Vegases ning on jõudnud ennast juba registreerida, Miss Universe Sweden aga tuleb paar päeva hiljem,” raporteerib meie Las Vegases töölähetuses olev Ohmygossip Couture’i PR spetsialist Katre-Liis Koger Ohmygossip.ee’le pühapäeva hilisõhtul. 

Nüüd aga pildid kolmest esimesest päevast, mil tüdrukud saabuvad, registreerivad ennast, valivad Miss Universumi hiigelgarderoobist endale sobivaid rõivaid, jalanõusid ja aksessuaare ning osalevad esimestel fotosessioonidel.

Vaata extra suuri galeriisid siit:
Miss Universe 2012: Registration and Fittings (vol1)

Miss Universe 2012: Registration and Fittings (vol2)

Miss Universe 2012: Registration and Fittings (vol3)

Ohmygossip Miss Universe galleries: Valerie Macon & Darren Decker
MISS UNIVERSE® 2012.?HO/Miss Universe Organization L.P., LLLP

MISS UNIVERSE 2012 LIVE UPDATES

Join Miss Universe 2012 Facebook fanpage powered by Ohmygossip