Tänavune “Eesti otsib superstaari” saate ring tõmbub üha koomale ja koomale, alles on jäänud vaid viis finalisti. Ohmygossip vestles neist ainsa õrnema soo esindaja Elina Borniga, kes ise peab oma hetke seisust pigem eeliseks, kui takistuseks.

Elina on Lääne-Virumaalt pärit neiu, kes õpib 12. klassis, oma ainsaks hobiks saab neiu lugeda laulmist, sest millekski muuks tal aega ei jää. Küll aga tunnistab ta, et tulevikus, kui vaba aega rohkem, sooviks ta tegeleda stilistikaga. Uurisime särasilmselt kaunitarilt, kes on tema stiiliikoonid ja loomulikult rääkisime ka saatest, konkurentidest ja sellest kuidas see kõik on tema elu mõjutanud.

Olete nüüdseks ainus naissoost finalist saates, mis tundeid see teis tekitab, kas peate seda pigem eeliseks või takistukseks?
Arvan, et see on pigem eelis kui takistus, sest nüüd ei ole võrdlusmomenti tüdrukute vahel, aga ehk on hoopis takistus, ei tea…:) Muidu üritan siin poistekambas hakkama saada ja tüdrukute masti ikka kõrgel hoida, mis siis, et olen ainuke naissoost finalist. Laulan nii Katrini, Anisa kui ka Liisi eest!:)

Millisest juba lahkunud finalistist on teil kõige rohkem kahju, kes oleks väärinud saatesse jäämist kõige enam?
Kahju on mul kõigist, sest kõik on mulle väga kallid ja imelik on olla, kui neid pole seltskonnas. Aga Katrinit igatsen ma väga-väga ja ootan kuni ta juba külla tuleb!

Keda peate hetkel oma kõige suuremaks konkurendiks?

Ma ei taha kedagi otseselt välja tuua, sest neis kõigis neljas poisis on midagi erinevat ja erilist, mis teeb neid headeks lauljateks!

Sama oluline nagu on ühe superstaari hääl on ka tema välimus ja stiil, kes on teie stiiliikoonid Eestist ja välismaalt?

Mul ei olegi otseselt stiiliikooni, aga ma armastan kõike, mis on naiselik ja klassikaline. Imetlen Dita von Teese’i, kes on väga teadlik oma stiilist. Vanemast ajast Audrey Hepburn’i ning kindlasti ka Marilyn Monroe’d.

Kuidas on saates osalemine muutunud teie elu?
Selle lühikese, kuid samas pika ajavahemiku ajal, mil siin saates olen olnud, olen mingil määral saanud enesekindlamaks ja kasvanud tugevamaks inimeseks.

Rääkige palun mõne sõnaga, kuidas järgmiseks otsesaateks ettevalmistused toimuvad — kui tihe on päevakava, palju te päevas harjutate, kuidas sünnib loo valik?
Üldiselt on päevakava ikka üsna tihe – käivad lauluproovid ja ka liikumisproovid; riiete valimine; ühisfilmimised ja –tegevused, mis on väga toredad! Loo valik sünnib südamehäälest, kuid vahel ka nimekirjast, kust peame valiku tegema:)