OHMYGOSSIP — Peatselt on algamas maailma glamuurseim, võimsaim ja suurim iludusvõistlus, Miss Universe! Tänavu peetakse võistlus Las Vegases ning finaalüritus toimub 19. detsembril Planet Hollywood Resort & Casino´s Nevadas, kus Miss Universe 2011 Leila Lopes annab oma krooni üle järgmisele Miss Universe tiitlivõitjale.

Ohmygossip´il on heameel teatada, et oleme jätkuvalt Miss Universe´i ametlikud meediapartnerid, tuues teieni põnevat backstage infot, galeriisid, intervjuusid, detaile ürituste aegade ja toimumiskohtade kohta, analüüse ning hääletusi ning palju muud huvitavat!

Samuti on meil heameel teatada, et ka tänvau valis Ohmygossip Couture välja kauneimad Miss Universe 2012 kandidaadid, kellega bränd koostööd hakkab tegema. Ohmygossip Couture lõi käed Miss Universe Norway 2012 Sara Nicole Andersen´i ja Miss Universe Sweden Hanni Beronius´ega!


Miss Universe Sweden 2012 Hanni Beronius / Miss Universe Norway 2012 Sara Nicole Andersen

“Tänavu oli valikut teha erakordselt raske. Võistlusel astub üles enam kui 88 kaunitari erinevatest maadest ning kõik on tegelikult väga kaunid – ikkagi oma maa hetke kõige ilusamad ja populaarseimad missid. Pärast pikki kaalumisi valisime üheskoos välja meie meelest kauneimad ning otsustasime käed lüüa kahe omapärase, kauni, naiseliku ja karge põhjamaa kaunitariga — Miss Universe Norway 2012 Sara Nicole Andersen´i ja Miss Universe Sweden Hanni Beronius´ega. Mõlemad on väga armsad, isikupärased, naiselikud ja kaunid ning meil on väga hea meel nendega koostööd teha,” räägib Gossip Media OÜ tegevjuht Helena-Reet Ennet Ohmygossip.ee´le ning lisab, et Skandinaaviast on misse olnud varemgi –  Miss Earth Sweden 2012 Camilla Hansson; Miss Globe Finland 2012 Kristina Karjalainen; Miss Earth Norway 2011 Marion Dyrvik jne.

“Mõlemaid tüdrukuid toetab Ohmygossip Couture mugavate igapäevarõivaste ning kaunite käsitööna valminud eksklusiivsete ja ainulaadsete ehetega. Meie armasaid, tütarlapselikke ja silmatorkavaid toppe on kandnud erinevad missid suurvõistlustel juba aastaid. Kõik missikandidaadid, kellega oleme koostööd teinud on leidnud laialdast meediakajastust ning loomulikult on esile tõstetud kõigis Gossip Media OÜ´le kuuluvates meediakanalites ning blogides. Kõigi kaunitaridega oleme jätkanud koostööd ka peale võistlusi, kaasates neid meie reklaamkampaaniatesse ning tõstes neid esile ka peale suurvõistlusi. Ohmygossip Couture on esindatud kõigil oluliseimatel missivõistlustel ning meie prioriteediks on kujunenud toetada ning reklaamida jätkuvalt kauneimaid missikandidaate. Püsige meiega ilulainel!”

Vaata lisaks:
Miss Universe 2012 Live Updates

Miss Universe Facebook fanpage