“Meile kõigile on antud üks elu ja me kõik tahame sellest rõõmu tunda. Aga viimasel ajal on elu Eestis läinud nii raskeks paljudele inimestele, et mingit rõõmu enam pole sellest virelemisest!!! Üks inimene ütles mulle, et tunne rõõmu, et üldse veel elus oled ja et sul näiteks pole vähki jne. Aga elada vaikides ja kannatada praegust valitsust ainult sellepärast, et mul veel ei ole vähki on absurd,” räägib mitmel rindel töötav andekas näitlejanna ja laulja Ohmygossip´ile.

Diana Klas, kuidas möödus teie suvi, mida põnevat tegite?
Suvi möödub kahjuks alati liiga kiiresti!!!! Saab ju seda suve oodatud nii pikalt ja kui ta siis tuleb, siis lendab aeg äkki nii kiiresti nagu polekski suve olnud!!! Pea terve suvi töötasin Tallinnas Viru tn. 3 asuvas poes “Hää Eesti Toit” ja müüsin seal turistidele meie Eesti oma toiduaineid. Samas poes töötas koos minuga ka mu t?tar Anna. Preemiaks sõitsime temaga nädalaks Türki. Seal meile väga meeldis.

Te olete nii näitleja kui laulja, kumb töö teile rohkem meeldib?

Ma väga armastan laulda šansoone ja romansse. Samuti meeldib mulle väga teater ja film. Olen töötanud ligi 20 .-nd aastat näitlejana teatris Vanemuine Tartus. Vaieldamatult oli see mu elus üks ilusamaid aegu, kuna olin siis noor ja terve elu oli veel ees.Tallinnasse kolides töötasin teatris Vanalinna Stuudio kuni ta kahjuks kinni pandi. Pärast seda olen vabakutseline. Hetkel osalen Komöödiateatri lavastustes. Meie teatri juht on Hannes Villemson ja mulle meeldib koostöö tema ja meie teatritrupiga. Jah, olen armastanud nii teatrit kui laulmist võrdselt, aga ma ei pea ennast ei näitlejaks ega lauljaks – olen lihtsalt artist. Minust on 100 korda paremaid näitlejaid ja ka lauljaid, aga kui ma olen ehk mõnelegi toonud oma loominguga rõõmu, siis see teeb mulle head meelt.

Millistest telesarjadest olete osa võtnud?
Olen mänginud paaris Õnne 13 seerias väikest rolli, osalenud seriaalides Ohtlik Lend, Kättemaksukontor, Teatriluulud. Seitse aastat mängisin Kristat seriaalis Kodu keset linna. Samuti olen mitmel korral teinud pisirolle saates Saladused ja mänginud lastefilmis Kallis härra Kuu.

Milliseid saateid te meelsasti televiisorist vaatate?
Vaatan harva telekat, kuna olen pidevas tegevuses tänu oma mitmete töödega. Öö – see on minu vaba aeg. Siis vaatan dvd- delt lemmikfilme, loen jne. Püüan olla kursis Eesti eluga, poliitikaga jne. Seriaalid armastusest ja armastusfilmid mulle ei meeldi.

Millist raadiojaama te enim kuulate?
Kuulen Kuku raadiot, mõnikord ka mingeid muid raadiojaamu. Aga ka seda aega juhtub olema vaid bussis või kellegi autos ringreisuetendusele sõites.

Huvialad?
Huvialad- Armastan lugeda kriminaalromaane ja vaadata kriminaalfilme. Mulle meeldib üldse palju lugeda, meeldib teha süüa eri rahvaste retseptide järgi. Tunnen huvi psühholoogia ja sotsiaalteaduse vastu ja olen ka lõpetanud aastase kursuse sotsiaalpedagoogikas Tallinna Ülikooli juures.

Samuti meeldib mulle kohutavalt reisida, mulle meeldib India ja kogu Indiat puudutav info.

Teie perekond ja lapsed?
Mul on kolm last. Mu vanim poeg Andry saab kohe juba 21. Ta on abielus ja tal on endal juba väike tütar. Poeg Gregory on 18 ja tütar Anna 13. Olen väga õnnelik, et mul on lapsed ja nad on mulle siin elus lähedasemad sõbrad ja kaaslased. Samuti minu ema, kes on kogu elu minuga koos elanud ja keda ma väga, väga armastan. Minu kodu on minu kindlus ja tagala – siin mind armastatakse alati tingimusteta just sellisena nagu ma olen.

Millised plaanid on teil jõuludeks ja aastavahetuseks?
Jõulud ja aastavahetuse olen tavaliselt kodus perega, aga kuna elu on läinud suht keeruliseks ja suurt peret üleval pidada päris raske, siis mõtlesime tütrega, et ehk oleme neil päevadel hoopis poes tööl ja teenime väikse lisaraha – õhtuks jõululauda ja ka Uut Aastat vastuvõtma me ju ikka jõuaks!!!!

Kuidas on teil suhted oma isa Eri Klasiga?

Olen oma isa alati väga armastanud kuigi me pole ju kunagi koos elanud. Eriti ilusad mälestused on mul lapsepõlvest kui me temaga mõnikord koos aega veetsime. Viimasel ajal näeme me kahjuks harvemini. Elu on kiire, temal oma tööd-tegemised, oma perekond ja oma elu ja minul minu lapsed, töö poes ja etendused. Aga ma mõtlen tihti ta peale soojalt. Viimati isadepäeval jooksis nagu terve filmilint mu elust mu silmade ette temast ja mälestustest, mis seotud temaga.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Süda mul viimasel ajal väga valutab meie rahva elu pärast. Mõtlen eelkõige lihtsamaid inimesi – suuri peresid, pensionäre, üliõpilasi, maainimesi jne. Meile kõigile on antud üks elu ja me kõik tahame sellest rõõmu tunda. Aga viimasel ajal on elu Eestis läinud nii raskeks paljudele inimestele, et mingit rõõmu enam pole sellest virelemisest!!! Üks inimene ütles mulle, et tunne rõõmu, et üldse veel elus oled ja et sul näiteks pole vähki jne. Aga elada vaikides ja kannatada praegust valitsust ainult sellepärast, et mul veel ei ole vähki on absurd!!! Seda enam, et igasugused kasvajad ja haigused tulevad inimestele just läbi tugeva stressiseisundi, milles kahjuks vaevleb praegu pool Eestimaa rahvast.