Justin Bieberit ja Selena Gomezi tabas paparazzode kaameravälk viimati 20. oktoobril. Justin Bieber kogus pühapäevasel MTV Europe’i galal kolm auhinda, kuid Frankfurti kohale ta ei ilmunud. 18aastasel staaril on käsil tormilise eraelu klaarimine: ta on oma kauasest sõbratarist Selena Gomezist lahku läinud, vahendab Õhtuleht.

Laupäevaõhtusel Bostoni kontserdil esitas Justin Bieber oma nimekaimu Justin Timberlake’i hitti “Cry Me A River” – “Nuta mulle jõgi” –, mille too oli kirjutanud pärast väga avalikku lahkuminekut Britney Spearsist. Raadiointervjuus tunnistas Kanada staar: “Ma ei tea, mida öelda. Ma ei tea, mis mu elus toimub.”

Miks ligi kaks aastat tuvipaarikese kombel koos kudrutanud lahku läksid? Kuulu järgi oli kaalukas põhjus kummagi pöörane töögraafik, mis ei võimaldanud neil koos olla. Daily Maili teatel langetas lõpliku otsuse Selena (20), kes Justini nädal tagasi maha jättis. “Tal oli probleeme Justini usaldamisega,” annab ajakirja People allikas vihje. Viimase nädala jooksul tegi neiu Twitteris mitu mõistatuslikku postitust – näiteks avaldas foto Justinist koos Victoria’s Secreti pesušõu modelli Barbara Palvin´iga (19). Selle Ungari päritolu kaunitariga käis Justin eelmisel neljapäeval New Yorgis “Lõvikuninga” muusikali vaatamas.