OHMYGOSSIP — Nelli Eli on kaunis ja sportlik 16-aastane Tartu kaunitar, kes juba homme sõidab Eestit esindama Kosovos toimuvale missivõistlusele “Miss Freedom of the World”. Samuti on Nelli Ohmygossip Couture´i ametlik esindaja ja reklaammodell 13.novembril algaval ning 28.novembril lõppeval rahvusvaheliel iludusvõistlusel.

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Põhiliselt tegelen õppimisega. Õpin Tartu Kivilinna Gümnaasiumi 10.klassis.

Mis on teie hobid?
Suureks hobiks pean sporti – käin FitLife spordiklubis.

Millal avastasite enda jaoks modellinduse ja missivõistlused? Kumb meeldib rohkem?

Modellinduse avastasin enda jaoks 3 aastat tagasi, kui mind kutsuti MJ-Models agentuuri. Missivõistlused hiljaaegu. Olin küll varem osalenud väiksematel missivõistlustel, aga see pole ju päris see. Seoses missindusega vahetasin ka agentuuri.


Kaunis Nelli Eli esindab Miss Freedom of the World´il Eestit. Samuti on kaunitar Ohmygossip Couture´i spokesperson Kosovos toimuval missivõistlusel.

Millised on põnevaimad ja suurimad tööd, mida MJ Models´i all tegite?
Minu jaoks põnevaim töö on olnud Viru Keskuse reklaam, mida näidati nii teles kui ka plakatina.

Kes on teie eeskujud nii misside, kui modellide hulgast?
See üks ja ainus eeskuju või iidol mul puudub, küll aga meeldib mulle jälgida Victoria’s Secreti inglite tegemisi.

Olete ka nüüd peagi missivõistlustele minemas… Palun rääkige sellest lähemalt. Millised on mõtted/ ettevalmistused/ plaanid?

Jah, peagi juba sõidan ära. Tean seda, et ma olen sisimas väga ootusärev, kuid ka pisut närvis. Nii suurel võistlusel osalemine on minu jaoks siiski esmakordne. Teisest küljest loen ma juba tunde äraminekuni. Ettevalmistusi olen teinud kõvasti. Nendeks on siis lennupiletid, olen varunud kõikvõimalikke riideid ja aksessuaare: õhtukleit, kokteilikleidid, day-time dresses, erinevad kingad, bikiinid, sukad, kaunis ridikül, uhked ja säravad ehted, kvaliteetsed meigitooted. Isegi kõik šhampoonid, palsamid ja juuksemaskid vahetasin kvaliteetsemate vastu välja. Lisaks on mul juba käidud kosmeetiku juures, juuksuris ja maniküüris. Esmaspäeval käin veel ka juuksehoolduses. Plaanidest niipalju, et elan hetkes. Tean, et sõidan sinna positiivselt meelestatuna ja motiveerituna ning see ongi oluline.

Kuidas võistlusele Miss Freedom of the World kandideeritakse/pääseb? Mitu aastat seda võistlust on peetud?
Võistlusele Miss Freedom of the World valitakse igast riigist üks neiu. Seda võib siis teha kas missivõistlusena või korraldada niisama casting või võistlus. Mina pääsesin sinna agentuuri Destate Republic kaudu. Antud võistlus on üsna värske.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?
Stiililt olen justkui harakas. Paar sõbrannat on öelnud, et olen kui särav päike nende päevas. See tähendab siis seda, et minu garderoobis on väga palju erksaid, neoonseid, säravaid ja pastelseid toone. Riietel armastan lisanditena ka igasuguseid kivikesi, pärle, neete ja muid kaunistusi. Selles osas ei inspireeri mind keegi, aga mulle meeldib näiteks Cheryl Cole´i ja Rihanna stiil.

Kumba eelistate: kas 50 eset sekkarist või üks tunnustatud disainerilt?
Kindlasti 50 eset sekkarist, kuna ma vahetan riideid väga tihti. Ühe disainerrõivaga poleks mul teisel päeval enam midagi teha, see jääks kappi tolmu koguma ja järgmist kandmiskorda ootama, samas kui sekkariesemed leiaksid umbes 50 päeva kasutust.

Milline on teie meelest suurim moeaps?
Minu meelest suurim moeaps on väljakasvanud juuksejuured. Riietusest nt. see, kui inimene ei oska kohe absoluutselt riideid kokku sobitada ja käib riides nagu kirev jõulupuu. Kuna kannan ka ise kirevaid riideid väga palju, siis tean, et nendega tuleb piiri pidada, et üldmulje oleks maistsekas.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?
Minu lemmikaksessuaariks on kindlasti kõrvarõngad. Lisaks hõbekett, -sõrmused, -käeketid, mida ma kannan igapäevaselt. Meigitoodetest on asendamatud Yves Saint Laurenti Touche Eclat peitepliiats ja Elizabeth Ardeni päikesepuuder.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?
Arvan seda, et Eestis on vägagi andekaid moeloojaid, kelle loomingut võiksin ka ise osta. Moekonkursitega pole väga kursis.

Mis on teie meelest õnn ning mis teeb teid õnnelikuks? Millal viimati tõeliselt õnnelik olite?

Minu meelest on õnn see, kui su ümber on inimesed, keda sa armastad ja kes sind armastavad ja igati toetavad. Ma olin viimati tõsiselt õnnelik eile õhtul, kui ma kohtusin taas inimesega, kes on mu südames olnud juba peaaegu viimased kolm aastat.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada?
10 aasta pärast kujutan ennast elamas kas siis Tallinnas või välismaal. Seda, kellena ma siis töötada võiksin, ma ei tea. Küll aga loodan, et oman sel ajal head töökohta ja kaunist kodu.