“Jõuludeks ja uueks aastaks on plaan jõuda kindlasti vanematekoju Pärnusse ning võimalusel ka Kihnu, sest seal on tavaliselt maailma parimad jõulud üldse. Seda on keeruline sõnadega kirjeldada, sest seda lihtsalt peab ise omal nahal kogema. Traditsioonilistest jõuludest erinevad Kihnu jõulud vägagi,” räägib Marko Kiigajaan Ohmygossip.ee´le.

Marko Kiigajaan, kuidas teie suvi möödus ja mida põnevat meenutate?
Suvi oli mul vägagi sportlik ja täis toimetusi. Pühendusin suuresti rannajalgpallile. Tulin koos paarilisega Eesti Meistriks sellisel alal nagu Footvolley. Hiljem esindasin Eestit sama ala Euroopa Meistrivõistlustel ning saavutasime koos Henry Hoolmaga tubli 5-nda koha. Samuti sain jala ukse vahele Eesti rahvuskoondisse ja lõin ka mitteametlikus mängus Norra vastu värava. Ütleme nii, et tuleb rahule jääda.

Kas vaatate “Tähed jääl” saadet ka ning kellele te seal enim pöialt hoiate?

Pean tunnistama, et kõiki saateid ei ole näinud, kuid eks ma olen ikka selle projektiga kursis. Oleksin ka ise peaaegu oma jah sõna öelnud, kuid paraku mina ja uisud ei kuulu kokku. Enim hoian pöialt loomulikult sõbrale Mairoldile ja loodan, et ta selle saate ka võidab, sest nii lihtsalt peab minema. Oleks aus. Siinkohal soovin talle ka kiiret paranemist. Tantsumeeste au tuleb ju ikkagi kõrgel hoida.

Miks te ise ei soovinud “Tähed jääl” saates osaleda?
Ma ei saa hetkel väga palju riskeerida igasuguste vigastustega, sest kellele siis vigast tantsuõpetajat vaja on?

Millega te praegusel ajal tegelete ja millised plaanid on lähemaks ajaks?

Väga palju minu vaba aega läheb spordile. Üleelmisel nädalal mängisin ma credit24 poolt korraldatud heategevuslikul üritusel võrkpalli. Meil oli väga ühtehoidev võistkond ja pean mainima, et nautisin platsil igat punkti ja hetke. Vanad head ajad tulid lausa meelde ja siinkohal ütlen edasi ka tänusõnad kaasaelajatele, kes valjuhäälselt pöialt hoidsid. Hetkel olen seotud tihedalt ka korvpalli mängimisega Tallinna Kossuliigas ja ka saalijalgpalliga. Lisaks tahaksin lähitulevikus ka sisehalli liivale pääseda, et hakata vaikselt ettevalmistusi tegema ka tulevaseks rannajalgpalli hooajaks.

Kas jõuludeks ja aastavahetuseks ka midagi põnevat plaanis on?
Jõuludeks ja uueks aastaks on plaan jõuda kindlasti vanematekoju Pärnusse ning võimalusel ka Kihnu, sest seal on tavaliselt maailma parimad jõulud üldse. Seda on keeruline sõnadega kirjeldada, sest seda lihtsalt peab ise omal nahal kogema. Traditsioonilistest jõuludest erinevad Kihnu jõulud vägagi.