Kristiina Raudsepp räägib Gossip.ee-le, et ta on Kroonikaga hädas. “No mida nad helistavad? Kas ei ole veel selge, et ma kuidagi kohe ei ole huvitatud neile intervjuu andmisest,” helistab Kriistina Gossip.ee toimetusse ja palub, et me annaksime virtuaalselt Kroonikale pasunasse. “Tehke sellest lugu palun, täiega üle viskab see jant juba.”

“Tahaksin, et kõik teaksid, kuidas Kroonika inimestelt vägisi lugusid välja pressib. Kroonikast helistatakse mulle: No miks sa Gossip-ee-le loo annad ja meile suvetüdruku pilte ei tee? Laval oled nõus küll pesushowd tegema,” jutustab Kristiina. “Ma ei ole ka laval pesu väel. See on kasukashow,” vastab kaunis modell, kes täna lounges Black&White” üritusel “Original Sin”  kasuka-shows ülesse astub. “Ma ei ole tõesti huvitatud. Ei, lugu ka ei taha. Tsau,” lõpetatakse jutt justkui viisakalt.

“Läheb mööda mõni minut ja mulle helistab uuesti mingi tibi Kroonikast. Kuule, sa oled kasukafänn vää? Aga sul ju endal ka koer, mida sa teeksid, kui keegi ta ära tapaks ja kasukaks teeks? No kas see on normaalne küsimus?,” on Kriistina Raudsepp närvis. “Mida ma sellele vastata oskan: Ära tapaks selle inimese, kes mu koera puutuks! Väga hulluks ei maksaks ka oma küsimustega minna. See on ju täiesti pervo küsimus. Sama hea oleks küsida, mida sa teeksid, kui keegi su lapse ära tapaks.”

Kristiinal pole loomade vastu midagi. Pisikese poja Patricu ema elab rahulikku pereelu ja on ka ise Nato nimelise koerakese perenaine. “See et mulle kunstnahk ei meeldi, ei tähenda, et ma loomi vihkaks. Kõige vähem, et ma koduloomi tapma hakkaks.”

“Aa, muuseas, teeme siis juba reklaami ka. Ma otsin koerale peikat,” lisab Kristiina juba lõbusamalt. “Minu koer on sinakashalli värvi. Olen kuulnud, et isane ja emane tõukoer ei tohi sama värvi olla, aga ma ei tea ka. Ühesõnaga ongi kõik. Oktoobris saab aastaseks ja tahaks kevadeks kutsikaid. Neid ei ole võimalik leida, olen siin internetis surfanud aga pole isaseid Sharpeisid leidnud.”