“Armastan Jordani (Katie Price – toim.) stiili,” kirjutab tuntuim Soome bravuuritar-glamuuritar oma Seiska blogis. “Mulle meeldib nii väga see pilt endast, kus mul on roosa müts peas. Ma võtan selle mütsi ka Kanaari saartele kaasa,” avaldab novembris töö- ning puhkusreisile sõitev Johanna, et kavatseb ka seal Jordani-stiili viljeleda.

Johanna kirjutab, et novembri alguses sõidab ta koos õe Juliaga Kanaari saartele ning ees ootab teda nii puhkus kui töö. “Esinen seal novembri alguses,” kirjutab Johanna Tukiainen ning rõõmustab, et saab Soomest ära just neil nädalatel, kui kodumaal kõige halvemad ja pimedamad päevad on.

Johanna astub üles ühele soomlasele kuuluvates restoranides “Amigos” ja “Tiffany”, mõlemad restoranid asuvad neiu sõnul Playa del Ingles’is.
 
“Võib öelda, et tuleb kombineeritud töö- ja phkusreis. Varem olen käinud Kanaaridel vaid puhkamas, see on ajaloos esimest korda, kui meid kutsutakse sinna ka esinema. Kui ma oleksin nii halb nagu kommenteeritakse, näitaksin ainult keskmist näppu jne., vaevalt keegi mind esinema kutsuks ja veel välismaale!”