“Olen huuli suurendamas käinud kolm korda,” kirjutab Soome bravuuritar-glamuuritar Johanna Tukiainen oma Seiska blogis. Nüüd täitis ta oma huuli ampulliga nimega “Princess”.

“Esimest korda käisin huuli süstimas 2004. aastal, siis mõne aasta eest käisin The Look kliinikus huuli suurendamas. Tahtsin saada endale suuri ning lopsakaid huuli ning lasin täidist lisada nii palju kui võimalik. Seda ka tehti ning seda sai kokku päris palju. Suurem osa tookord süstitust on kadunud aga mitte kõik. Tookord täideti nii, et suu nurkadesse sai liiga palju ning seetõttu jäid suunurgad alla poole… Nüüd süstisime rohkem keskele,” kirjeldab Johanna Tukiainen ning lisab, et ei välista veel ühe ampulli süstimist, et “Amori-kaar” huultel veelgi rohkem esile tuleks..

Veel kirjutab ta, et kõige tähsam on tegeleda sellega, mis endale meeldib ning ei maksa elus mineviku pärast muretseda. “Kõige tähtsam on see, et inimene teeb seda, mida naudib ja mida tegelikult tahab elus teha, kui ei kahjusta teisi enda ümber.”
 
“Nii mina kui Julia (Johanna õde – toim.) oleme raisanud liiga palju aastaid mineviku pärast muretsemisele, enda süüdistamisele ning mõtlemisele mida oleks pidanud teisiti tegema. See on aja raiskamine, me peame elama siin ja praegu!”