OHMYGOSSIP —Uus moebränd “Tiina by Tiina Talumees” on siiani enamasti ateljee-disainerina tunnustust pälvinud moekunstniku esimene katsetus väikeseeria vallas. “Tiina” on märk, mille puhul valmivad tooted erinevates suurusnumbrites. Tegu on Tiina Talumehe enda rõivakogemusel ja tunnetusel põhineva brändiga.

Aegade jooksul on moekunstnikul tekkinud hulk lemmikesemeid, mille alusel võib luua tervikliku ja toimiva garderoobi. Talumees tunneb vajadust ja soovi jagada seda kooslust ka teistega.
 
Sügis 2012 kollektsioon koosneb praktilistest ja laia kasutusvõimalust pakkuvatest drapeeritud jerseykleitidest. Elegantsi hindav, haritud ja sotsiaalselt aktiivne naine, kes tunneb huvi moe vastu, peaks leidma siit nii mõndagi, millega oma garderoobi täiendada.
 
Kollektsioon “Tiina” erineb suuresti moekunstniku couture-kollektsioonidest, eelkõige oma praktilisuse, kasutusvõimaluste ja ka soodsama hinna poolest.
 
“Tiina” kliendiks on stiilitundlik naine, kelle igapäevane töökeskkond eeldab tavapärasest pilkupüüdvamat ja isikupärasemat riietust. Nendes rõivastes leidub nii ajatut klassikat kui hetke moetrende. Tiina Talumehe eesmärk on, et brändi rõivaste kandjad näeksid šikid välja nii päeval kui õhtul.
 
Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid “kõrgmoodi” viljelevaid moemaju. Moestuudio loomingut on läbi aastate iseloomustanud märksõnad naiselikkus, õrnus, elegants. Kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest ja Eesti parimate õmblejate käe all. Moestuudio loomingu austajate hulka kuuluvad paljud Eestis tuntud daamid.
 
Uut kollektsiooni saab Tallinn Fashion Week‘i raames näha laupäeval.