OHMYGOSSIP — TFW raames on Tallinna Telliskivi Loomelinnaku F-hoones 22. – 27. oktoobrini esil moekunstnik Riina Põldroosi näitus Kimäär.  Moenädal toob publikuni läbilõike parimatest kodumaistest rõivadisaineritest, nende seas juba tuntud tegijad Aldo Järvsoo, Liisi Eesmaa, Britt Samoson, Katrin Kuldma, Oksana Tandit ning paljud teised.

Lisaks hulk noori ja mitmekesiseid moedisainereid ning uusi tulijaid nagu näiteks kevadisel ERKI Moeshowl Absoluti stipendiumiga pärjatud Liina-Mai Püüe.
 
Tallinn Fashion Weeki põhiprogrammi moeetendused toimuvad Telliskivi Loomelinnakus ja sinna on võimalik soetada ka päevapilet, 25. oktoobri ja 26. oktoobri pilet on müügis hinnaga 30€, 27. oktoobri pilet 40€.
 
Tudengite päevapiletid on vastavalt päevale hinnaga 20€ ja 30€. Sooduspiletite saamiseks tuleb registreeruda aadressil pilet@estonianfashion.eu. Piletid saab välja osta õpilaspileti alusel kohapeal.
 
Ühe moeetenduse pilet väikeses saalis maksab eraldi aga 8€ ning suures saalis 12€, seda nii Piletilevis, kui kohapeal. Tasumine kohapeal toimub sularahas.