Miss Globe Finland 2012 Kristina Karjalainen on kaunis soomlanna, kes juba sellel laupäeval, 27.oktoobril põrutab Albaaniasse “Miss Globe 2012” võistlusele. Kaunitar viibib Albaanias üle kahe nädala, esindades Soome riiki ning Ohmygossip Couture’i rahvusvahelisel missivõistlusel.

“Sõidan Albaaniasse 27.oktoobril ning tagasi olen alles 12.novembril,” räägib Kristina Karjalainen Ohmygossip.ee’le. Kristina on osalenud Miss Finland 2012 ning Miss Finest konkursil ning nüüd ootab põnevusega oma võimalust Miss Globe’il osaleda. “Ootan väga Miss Globe konkurssi ning võimalust olla Ohmygossip Couture’i ilu-agent ja reklaamnägu võistlusel.”

Miss Globe Finland kirjeldab ennast kui väga aktiivset ja kirglikku inimest: “Olen väga väga aktiivne, mulle meeldib saada uusi kogemusi ning ma ei karda väljakutseid, ma armastan ka väga reisida ning kasutan iga võimalust, et oma reisikirege toita. Samuti armastan sporti, käin palju kinos ning armastan head muusikat.”

Muusikaga on Miss Globe Finland Kristina Karjalainen seotud aina rohkem ka erialaselt. “Loon ise muusikat, täpsemalt mulle meeldib trance music ning ühel päeval loodan sellega tunduvalt rohkem tegeleda, kui selleks hetkel aega ja võimalusi on. Täna töötan promootorina ning loomulikult teen ka modellitööd,” räägib Ohmygossip Couture’i üks Soome poolne esindusnägu ning modell Karjalainen Ohmygossip.ee’le.

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————

Rääkides tulevikuplaanidest avaldab kaunitar, et talle meeldib planeerida ning korraldada üritusi. Ühel päeval sooviks ta, et tema promootori töö kasvaks välja pulma-planeerija tööks. “Tahaksin saada pulma-planeerijaks,” räägib kaunitar ning lisab: “Mul on tegelikult üks unistus veel, mulle meeldiks omada ka isiklikku klubi, kus tahaksin ise aktiivselt kaasa lüüa – miksiksin 50ndate aastate muusikat tänapäevaga ning oleksin seal “vana stiili” hõngulises klubis ise vahel DJ’ks.”

Loomulikult kuuluvad kauni missi tulevikuplaanidesse ka pere ja lapsed. “Tahan loomulikult tulevikus luua oma pere, saada lapsed, aga hetkel veel olen pühendunud karjäärile.”

Uurime ka, millised missid/modellid Kristinale endale meeldivad: “Mulle meeldib Satu Tuomisto, ta on nii särav ja hea modell. Mulle meeldib ka palju seltskonnaveergudel poseeriv Suvi Pitkänen, sest temas on palju kirge. Ta teeb head muusikat ning ta on armas inimene.”

Miss Globe’ile sõitev kaunitar räägib Ohmygossip.ee’le ka oma stiilist ja lemmikutest. “Mulle meeldib tohutult miksida erinevate ajastute rõivaid. Mu hetke lemmikuks on ussinahksed püksid, üldse kannan palju nahast rõivaid, miksides neid mõne kauni ja moodsa aksessuaariga,” kirjeldab Kristina ning lisab, et ühelgi naisel ei saa kunagi olla ka liiga palju kleite. “Kunagi ei saa ühelgi naisel olla liiga palju kleite. Ma jumaldan kleite! Ning ma jumaldan punast huulepulka!”
 
Kui Kristina peaks võitma Miss Globe 2012 tiitli, soovib ta kasutada oma kuulsust ning võimalusi heategevuseks. “Soovin kasutada tiitliga kaasnevat kuulsust ja tutvusi heategevuseks. Tahan aidata lapsi, kellel pole vanemaid või kodu,” ütleb Kristina ja lisab et oluline on ka osalemine, millega ta saab tutvustada oma maad ning näidata maailmale, kus Soome maailmakaardil asub.

Kristina soovib jääda Miss Globe võistlusel iseendaks ning kahe jalaga maapeale. “Kõik tüdrukud on väga kaunid, on blonde, on brünette, kõik on omaette unikaalsed. Kavatsen võistlema minna suhtumisega, et annan endast parima ning jään iseendaks. Arvan, et alati, igas olukorras tuleb käituda nii nagu sa soovid, et ka sinuga käitutakse.  Ma ise olen endale kõige suurem konkurent, püüan jääda võimalikult loomulikuks!”

 


Miss Globe Finland 2012 Kristina Karjalainen
Pildid: erakogu

 

Loe lisaks:
Ohmygossip Couture embellishing & supporting Miss Globe Finland 2012 Kristina Karjalainen in Albania

Liitu “Miss Globe” fännilehega Facebookis (“Miss Globe“)