“Just sai valmis minu eestikeelne raamat, mis on juba trükis,” ütleb äkitselt ühelt poolt isamaalisusest pakatav, teisalt riigi süsteemi sajatav ning kõrgeid riigitegelasi lausa oma lähedaste tapmiskatses süüdistav endine Playboy kaanestaar, seltskonnakaunitar ja poliitik Anna-Maria Galojan. Londonis enda sõnul paguluses olev Anna-Maria on otsustanud suu puhtaks rääkida.

Galojan kinnitab, et kõik tema poolt intervjuus öeldu on sulatõsi: “Jah, faktid on olemas ja dokumendid koopiatena ilmuvad ka minu raamatus,” räägib Galojan Ohmygossip’ile ning lubab oma elu üheks oluliseks eesmärgiks seada Eesti KGB arhiivide avalikustamise.

Ohmygossip otsustas avaldada loo intervjueeritava sõnastuses, kuid lühendatud kujul, millest on välja lõigatud otsene rünnak Eesti Vabariigi ning Presidendi vastu  — jätame selle peagi ilmuva raamatu õlule. Samuti soovime rõhutada, et meie oleme pelgalt intervjuu edastajad, kes on poliitiliselt erapooletud. Kõigile erakondadele, poliitikutele või artiklis mainitud inimestele, keda intervjuu puudutab, anname võimaluse samas ulatuses vastulauseks, kui peaks selleks soovi olema.

Anna-Maria Galojan, miks ja kuidas sai teist nö. riiklik kurjategija ning teile määrati karistuseks vangla? Ehk räägite asjast täpsemalt. Teid süüdistatakse raha varguses, kuidas sellega lood on?
Nagu armastas öelda Feliks Dzeržinski: „Asjaolu, et te pole veel kriminaalkorras karistatud pole teie teene, vaid meie tegemata töö!“ (??, ??? ? ??? ???? ??? ?????????, ?? ???? ???????, ? ???? ???????????. ?????? ???????????).
 
Nii juhtub igaühega, kes elab totalitaarsuse poole kalduvas riigis, kus ainuõige on ainult valitsuse arvamus. Kes pole sellega nõus, seda tuleb kohe ka karistada.
 
Inimest saab süüdi tunnistada ainult siis kui nii on otsustanud kolm kohtu astet. Mulle ei võimaldatud Riigikohut, mis polegi üllatav, kui arvestada, et nii eelmine riigikohtu esimees Rait Maruste oli Reformierakonna poliitik ja endine kommunist, praegune Riigikohtu esimees on aga Reformierakonna kauaaegne ase-esimees Märt Rask, kes küll kandideeris koos Ansipiga erakonna esimehe kohale, kuid jäi alla ja Riigikohtu esimehe positsiooni Raskile presenteeriti kui erakonnapoolset kingitust. Samuti oli praegusel justiitsministeeriumi töötajal, tollasel prokuröril, Kristel Siitamil, lubatud 38 tunnistajat, mulle ei lubatud aga ühtegi tunnistajat. See polnud kohus, see oli Reformierakonna poliitiline palagan eesmärgiga korraldada avalik hukkamine, et teised ei julgeks astuda välja Reformierakonna poliitika vastu.
 
Huvitav, kes on tänapäeva Eesti Feliks Dzeržinski reinkarnatsioon: Lang, Michal, Ansip või kogu reformi bande? Üks on aga selge, ansipistid ja nende valitsemisaeg jääb meie rahvale meelde lähiajaloos sama halastamatult häbiväärse ja tumeda laiguna kui Dzeržinski ja co oma!
 
Reformierakond on surmaeelses agoonias!
 
Hiljutise otsusega lõpetada ja maha mätsida täielikult Michali kriminaalasi, kuigi kõik teavad, et Michal oli ja on Reformi mustakassa pidaja, Reformierakond tõestas, et Eesti kui õigusriik on punase reformi bande poolt täielikult hävitatud! See juhtum näitab, et Reformierakond on agoonias. Surmaeelne agoonia tähendab aga kiiret lõppu!
 
Paraku meil pole enam tükk aega riiki olemas. On ainult Reformierakonna OÜ! Michali ametis olek “ei mõjutanud” kuidagi uurimise käiku? Kui ikka minister juhib uurimist enda vastu, on see siis nn õigusriik? EV on oma olemuselt bandiitide ja kriminaalkurjategijate poolt juhitud ebaseaduslik ettevõte, aga mitte riik. Ignavia est iacere dum possis surgere – argus on lamada, kui suudad tõusta eesti rahvas, ma usun, et suudad! See aeg on käes!
 
PS! Huvitav, kui Meikar tõesti laimas Michalit, Lillot ja teisi “oravaid”, miks siis Meikarit ei antud laimu eest kohtusse? See ongi orava bande ringkaitse ja Meikar on selgrootu põhimõteteta mutrike!
 
Te elate Londonis, kui palju te jälgite Eesti meediat üldse ja kas teie arvates on teid meie meedia õiglaselt kajastanud? Kas teil on plaanis millalgi ka Eestisse tagasi tulla ja kui plaanite, siis millal?
Igaühel meist on üks sünnimaa ja üks kodumaa, minu oma on Eesti ja teist ei tule. Olles poliitilises eksiilis olen südames ja mõtetes ikkagi oma riigiga, oma inimestega pidevalt.
 
Loomulikult naasen koju esimesel võimalusel, kui õigus ja õiglus on jalule seatud, kuigi Eesti justiitsministeerium eesotsas Reformi musta kassa pidaja Michaliga teevad igasuguseid takistusi ja keelduvad koostööst Suurbritannia kohtuga.
 
Sellel suvel esmakordselt pidasid ka sõbrad ja tuttavad mind meeles 20. juunil “Maailma Pagulaste Päeval”. See on päev, mil mõtleme inimestele, kes kartes tagakiusamist rassi, usu, rahvuse, poliitiliste veendumuste või sotsiaalsesse gruppi kuulumise pärast on oma kodumaalt lahkunud. Ilma inimõiguste rikkumiseta ei oleks ka pagulust. Pagulane põgeneb isikliku tagakiusamise ja rõhumise eest. Olles sunnitud olema paguluses, on mu süda kodumaal, mu sünnimaal – meie Maarjamaal!
 
Kuidas mööduvad teie päevad Londonis, millega te igapäevaselt tegelete? Huvialad?

Teen oma igapäevast tööd. Töötan ühe suurima ja vanima energeetika ja Lähis-Ida küsimusi käsitleva ajakirja The Middle East Magazine juures energeetikaeksperdi ja välispoliitika analüütikuna. Loomulikult jätkan koostööd The Baltic Times nädalalehega, mis on olnud juba aastaid Ansipile ja Ilvesele pinnuks silmas. Teen Briti parlamendi jaoks Balti riike käsitlevaid analüüse. Tegelen samuti missioonitundest inimeste abistamisega läbi Amnesty International’i ja teiste rahvusvaheliste inimõiguste organisatsioonidega.
 
Just sai valmis minu eestikeelne raamat, mis on juba trükis. Lähiajal ilmub ka inglise keelne versioon.
 
London on linn, mis pakub väga erinevaid võimalusi nautida kunsti, saada osa maailma parimatest etendustest, see on üks maailmakeskusi. Kasutan eksiilis olemise aega ka enda vaimsele täiendamisele. Võimalusi on palju: muuseumid, galeerid, teatrietendused .. oleks ainult piisavalt aega.
 
Te nimetasite hiljuti Facebookis Eesti Vabariigi peaministrit Andrus Ansipit kommunistiks ja teie arvates on tema koht häbipostis. Miks te sellise kommentaari kirjutasite, kas Andrus Ansip on siis tõesti teie arvates nii halb mees ja peaminister Eestis?

Mees, kes korraldab nii vaimse kui majandusliku genotsiidi oma rahva ja riigi vastu pole lihtsalt rumal ja saamatu, vaid kurjus.
 
Reformierakonna kaasajooksikud ja kollaborandid toidavad krokodilli lootuses, et krokodill neid viimasena sööb. /Winston Churchill/. Aga pidage meeles, see režiim hävitab lõpuks ka teid, arglikud punase krokodilli toitjad!
 
On ju teada, et “Qualis rex, talis grex – missugune kuningas, niisugune on ka kari” ja ainult Ansipist lahti saamisest ei piisa, ansiplasi on rohkem: Lang, Michal, Pentus.. “Mala hebra cito crescit – umbrohi kasvab kiiresti”, aga me suudame Eestit lõplikult puhastada umbrohust nimega Reformierakond, sest punane reform on siiski kõigest umbrohi!
 
Oleme jõudnud etappi, kus Reformierakonna kuritegelik bande nüüd korraldab füüsilisi rünnakuid minu lähedaste suhtes, kohtu tunnistajate suhtes, püüdes neid tappa/raskelt vigastada. Jumal tänatud, et seekord asi lõppes ain
ult raskete vigastustega – pea põrutusega. Aga meie seda nii ei jäta. See on Ansipi, Langi, Michali kuritegelik režiim, mis Eestit on okupeerinud ja neid võetakse vastutusele. Nad süüdimatult arvavad, et saavad nüüd tellida ka… poliitiliste vastaste mõrvasid.  Kas see on tänapäeva Eesti — Euroopa Liidu ja NATO liige?

Huvitav, palju inimesi peaks Reformierakond veel ründama, tappa püüdma, et sellest Ansipi diktaatorlikust kommunistlikust režiimist lahti saada?
 
Te olevat aidanud kevadel korraldada Londoni tipp-poliitikul valimiskampaaniat, kuidas sellega lood olid ja kuidas valimiskampaania läks?

Boris Johnson on üks silmapaistvamaid Briti poliitikuid. Ta on haritud, töökas, empaatiavõimeline ja mis on kõige olulisem poliitiku puhul nagu armastab rõhutada minu õppejõud Tartu Ülikoolist, rahvusvaheliste suhete professor Kaidi Jaanson, tal on olemas vaist. Nõustun, et poliitik kellel pole vaistu, on aja raiskaja.
 
On teil veel midagi südamel, mida sooviksite ära öelda?
Pean üheks oma oluliseks eesmärgiks kaasa aidata Eesti KGB arhiivide avalikustamisele. Pole võimalik, et riiki valitsevad need, kes ei julge oma minevikku avalikustada.
 
Viimasel ajal on eriti teravalt tõusnud meie kodumaal tendents teatud meeste-poiste seas ehtida end võõr-agendi sulgedega, et lisada tähtsust kas oma poliitilistele-, kommerts- või muudele huvidele.
 
Kas te elate üksinda või olete abielus?

Olen õnnelik inimene, sest ma olen hoitud, väärtustatud ja armastatud.