Marianne Kallio on nooruke soomlanna, kelle rindadest kirjutas eelmisel nädalal terve Soome. Jutuainet pakkus tõik, et Marianne sai kunstrinnad emalt 18-aasta sünnipäeva kingituseks.

Marianne ema ostis tütrele 3500-eurot maksvad silikoonrinnad, sest usub, et need aitavad tütart karjääriredelil ülesmäge ronida. “Olen veendunud, et silikoonrinnad aitavad ta unistustel täituda. Missinduse ja modellinduse maailmas on karm konkurents ning üsna paljudel on silikoonid. Et seal läbi lüüa, tuleb pidevalt olla ilus ning tegeleda oma välimusega. Silikoonid on töö seisukohalt tähtsad,” rääkis Marianne ema, kes summat küll hiiglaslikuks pidas aga tütre nimel kõigeks valmis on.

Kogu tissijutt on muidugi eelreklaam Soome TV5’s jooksma hakkavale sarjale Tallinnast, milles erinevad Soome kuulsused Eestit väisavad. Marianne Kallio on üks saates Eestit väisav kaunitar, kes lasi Tallinnas Tiina Jylhä kliinikus endale järelmaksuga rinnad paigaldada, kui oli saanud 18-aastaseks, vahendab Tyyli.com Iltasanomat.

Marianne unistab missitiitlist ja loodab, et silikoonid võivad avada sellisedi uksi, kus just oodataksegi, et naisel silikoonrinnad on. “Silikoonid võivad avada selliseid uksi, kus oodataksegi, et naisel peavad kunstrinnad olema, selgitab ema ning nimetab Miss Bikini ja Miss Helsinki iludusvõistlusi. Miss Soome iludusvõistlusel ei ole silikoonrinnad lubatud, kuid ema see ei häiri.
 
Marianne Kallio osales Miss Globe’i võistlusel, kus pälvis meedia lemmiku tiitli, ise ütleb neiu uute rindade kohta, et on unistanud nendest lapsest saadik. “Tahtsin suuri rindu ja nüüd on need mul olemas,” hõiskab blogi Superblondi.blogspot.fi pidav Marianne, kus viimased postitused ongi peamiselt tema uuest rõõmuallikast — silikoonrindadest! ;)