Ansambli Regatt uus singel „Mina ise“ kõlas Kanal2 uues seriaalis “Sinu küljes kinni”. Lugu, mille on omal ajal tuntuks laulnud õed Kõlarid, on Regati esituses saanud tänapäevase värvingu.

Regati liikmete sõnul oli teleseriaali sattumine juhus. Viiuldaja Mattias Mustonen meenutab, kuidas ta astus helistuudiosse, et laulu viiulisoolot lindistada, ja leidis ennast kaamerate keskel – helirezisöör oli käeraudadega uue seriaali saatejuhi küljes kinni. „Ühtäkki küsis saatejuht Ott Kiivikas, ega mul poleks midagi selle vastu, kui laul Mina ise oleks uue seriaali tunnusmuusika, kuna see paneb paneb kohe jala tatsuma“, räägib Mattias ning lisab naljatades, „Kuna Ott tundus minust tugevam olevat, ei saanud ma keelduda ja nii see kokkuleppe sündiski“.

”Mina ise” on loodud aastal 1983, muusika autorid on Sergei Pedersen ja Kaja Kõlar. Sõnad on kirjutanud Reet Linna. Laul räägib sellest, et nii kergetel kui ka rasketel aegadel tuleb jääda iseendaks.

Ansambel Regatt esitab Eesti levimuusika parimaid pärle kaasaegses kõlapildis. Eelmine singel „Ulila“ ilmus ansamblil käesoleva aasta kevadel.