Laupäeval, 6. oktoober 2012 10:00 – 22:00, Rapla Kultuurikeskus, Rapla

Jalgsi- ja räätsaretk Rapla valla kaunis rabas Sõbessoos.
 
Koguneme kell 13.00 Karmani parklasse, et edasi sõita oma transpordiga Jalase külla. Selga ilmastikule vastav riietus ja jalga matkasaabas või kummik. Matkale vajalik eelregistreerimine 2. oktoobriks e-postile: seikluspisik@gmail.com
 
Kepikõnni õppus ja matk

 10.00 – 12.00 – start Hollywoodi platsilt iga täistund treeneri juhendamisel mööda terviserada Sadolin Spordihoonesse.
 Loosiauhinnad!
 
Konkurss „Rapla parim leib 2012“

 
Hea leivameister!
Juba 6.oktoobril 2012 selgitame Rapla Kultuurikeskuses toimuval konkursil välja Rapla parima leiva 2012“. Ootame konkursile osalema Rapla vallas elavaid või siit pärit leivaküpsetajaid. Osalemiseks küpseta 3 pätsi leiba, millest 2 lähevad maitsmiseks ja hindamiseks publikule, 1 žüriile. Too need 6.oktoobril hiljemalt kell 11.30 Rapla Kultuurikeskusesse. Eraldi ümbrikusse lisa lühike tutvustus: kes oled, kaua juba leiba küpsetad, miks otsustasid valmistada just sellise leiva ja mida see leib sisaldab. Kindlasti kirjuta sinna ka oma kontaktandmed. Parimad leivad aitab välja selgitada žürii – eraldi hinnatakse leibade välimust ja maitseomadusi. Mõnusad auhinnad kolme parima leiva küpsetajale ning publiku lemmikule.

Eelmisel aastal tunnistas žürii parimaks Oela küla Mihkli-Andrese talu perenaise küpsetatud leiva ning publik Valtu külas elava Jaanika Toomi juustu-küüslaugu leiva.

Palun anna oma osalemisest teada hiljemalt 05.10 aadressil kaili.kalamae@rapla.ee
Jätku leiba !
 
Piletiinfo: TASUTA