Ei-ei, tegu pole kaugeltki millegi kriminaalsega! Algab hoopis humoorikas ja pöörane saade “Sinu küljes kinni”. Homme kell 20, kohe pärast “Reporterit” stardib Kanal 2s uus lõbus eksperimendisaade. Mida teeksite teie kui korraga avastaksite, et olete aheldatud esikulturist Ott Kiivika külge?

Hoogsas saatesarjas “Sinu küljes kinni” klõpsavad inimeste randme ümber käerauad ja nad avastavad, et on kokku aheldatud Eesti esikulturisti Ott Kiivikaga. Olgu siis tegu tavainimese või kuulsusega – lustlik “arreteerimine” tabab neid kõige ootamatumal hetkel.

Järgmiseks kuueks tunniks saavad neist lahutamatud “siiami kaksikud”, sest alles siis saabub “vangistusest” vabastav käeraudade võti. Eranditult kõigest, mis inimesega vahepealsel ajal juhtub, saab tahes-tahtmata osa ka saatejuht Ott. Teinekord kisub olukord vägagi pööraseks, sest mida teha, kui näiteks aheldatud daam peab riideid vahetama, ketistatud artist hetke pärast lavale minema või tuleb koguni külastada ruumi, kuhu kuningaski jalgsi läheb?

Lisaks ootamatutes olukordades tabatud tavainimestele saavad käerauastatud näiteks ka Angela Aak, Anna-Maria Galojan, skandaalne maag Hannes Vanaküla ja paljud teised avaliku elu tegelased.

Avasaates tuleb aga pruudil ja peigmehel jagada oma elu tipphetke – abielutseremooniat ja sellele järgnevat – Ott Kiivikaga, kes ennast pruudi külge aheldab. Samuti “abistab” Ott munitsipaalpolitseid.

Sinu küljes kinni” on Kanal 2 eetris alates homsest reedeti kell 20.00, kohe pärast “Reporterit”.