Üle aasta Tais elanud Triin Pildi suhted abikaasa Toivoga polevat sealsamas resideeriva allika sõnul stressivabast õhustikust hoolimata roosilised. “Paistab, et Toivo on oma Lexuse mersu vastu vahetanud – see tähendab blondi mustajuukselise vastu.” Triinu asendavat kohalik kaunitar.

Mullu suve lõpul kolis tõsielusarjast “Lihtne elu” tuntud ja hiljem ajakirjanduses tegutsenud Triin Pilt (endine Tulev) oma saarlasest abikaasa Toivoga elama Tai suurimale kuurordisaarele Phuketti. “Siinse eluga oli mul väga kerge harjuda. Elan ju maises paradiisis!” hõiskas neiu Kroonikale, kui neli kuud Tais oli täis saanud. Nüüdseks on ta sooja maa rannamõnusid nautinud üle aasta – 15. augustil avas ta Martini Asti vahuveini, et tähistada Tais elamise esimest aastapäeva.

“Algul plaanisin siin lihtsalt ühe mõnusa laisa pika puhkuse veeta, maksimaalselt kuus kuud,” tunnistas Triin hiljuti Gossip.ee-le, et armus endalegi ootamatult Taisse jäägitult. Leidub aga kolm viimast kuud sealsamas elanud allikas, kes näitsiku roosa õnnemulli kahtluse alla seab.

Ehkki kurjad keeled on laksutanud, et oma välimusse pigem lohakalt suhtuv ja sestap Dressi-Toivo hüüdnime saanud mehe välimus kahvatub oma blondi siresäärse naise kõrval, polevat Toivo siiski kaasaga rahul ja olla endale leidnud uue silmarõõmu.

“Olen Toivo ja Triin Pildi eluoluga kursis,” kinnitab üks Tais resideeriv eestlane. “Olin Phuket Townis Robinsoni ostukeskuses, kui uksest väljus Toivo koos tai rahvusest naisega. Tundsin selle naise ära. Ta on siinse kohaliku triaadi bossi ja Phuketi suurima elevandifarmi omaniku tütar,” pajatab allikas. “Haarasin fotoka, et teha pilti. Nii kui Toivo seda märkas, hüüdis ta midagi, selle peale jooksid autost välja kaks meest ja võtsid mu fotoka ära. Politsei põrnitses seda nõutult pealt.” Toivol olevat võimu tülikatest uudishimutsejatest probleemita vabaneda ja nii jäi tõendusmaterjal saamata. Ehk ärritas isehakanud paparatso Toivot nõnda palju just seetõttu, et ta on tõepoolest uue armastuse leidnud?

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehtest