Status Clubi aeroobikatreener ning tantsutrupi Harem looja Katrin Väli räägib Buduaar Shoppingu sügisnumbris, et eelistab kalliskividele säravat naeratust ning oma sportliku eluviisi tõttu ta ehetega üle ei pinguta.

“Elus on palju, palju tähtsamaid asju, mida väärtustada. Ma ei ole kunagi suur ehetekandja olnud, paljuski minu sportliku eluviisi tõttu. Ühesõnaga ehted on minu jaoks kõige tavalisemad asjad, kui tuleb tahtmine, siis kannan. Kuna minu nahk lihtsalt ei kannata võltsehteid, siis sellepärast saan kanda ainult kulda,” räägib Katrin.

“Ma ei hindaks ehteid raha järgi. Imetlen alati naisi, kes oskavad hästi maitsekalt sobitada ka väga erineva väärtusega ehteid oma riietusega. Mina armastan aga sportlikumaid vabaajastiili rõivaid kanda, mille juurde ei sobigi end liiast ehtida – ausalt öeldes pole mul selleks isegi aega. Naine kaunistab ehet, mitte vastupidi, on minu arvamus. Seega, kui naine on seksikas, siis ei ole üldse oluline, millised ehted tal on või kas ta üldse on ehitud.

Seoses ehetega on Katrinil ka naljakaid seiku pajatada. “Olid ajad, mil oli moes kanda lühikesi, kõhtu paljastavaid toppe, siis jäin ühel väga ülirahvastatud peol, kus mahtus vaevu liikuma, oma nabarõngaga ühe poisi kauni kampsuni külge kinni. Päris kaua sikutasin, et seda sealt küljest ära saada.”

 

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Buduaar Shopping