Eesti otsib superstaari – seda sama teeb Club Angel! Septembri lõpuni on sul võimalik ennast klubi Angel superstaari kandidaadiks registreerida. Eelvoorud toimuvad 6. ja 7. oktoobril, finaalüritus leiab aset 17.oktoobril. “Väiksematele staaridele ei anta väga võimlust, kuna kasutatakse ikka neid, kes kindlalt müüvad ja on väga tuntud. Sellepärast on päris raske uuel inimesel staaride maailmas läbi lüüa ja end maksma panna,” räägib Kee Gossip.ee-le.

Keda Club Angel´i superstaariks kandideerima oodatakse – mis vanuses inimesi, mis annetega inimesi?
Kandideerima oodatakse kõiki vabameelseid inimesi. Kahjuks on alampiir 18 aastat ja seda just ööklubi tõttu. Kandideerima ootame nii lauljaid, tantsijaid, meelelahutajaid. Oodatud on ka grupid või indiviidid. Kõiki, kel on tunne, et neil oleks midagi meile pakkuda. Konkurss sai korraldatud eesmärgiga anda noortele hakkajatele võimalus, samuti oli meil mure. Inimestel on kõik on juba nähtud, raske on millegagi üllatada. Angelis on esinenud enam-vähem kõik Angelisse sobivad Eesti artistid ja me soovime oma sõpradele, toetajatele, kundedele pakkuda midagi uut.

Kuidas ennast registreerida saab? Millal on viimane võimalus ennast registreerida?
Registreerimiseks tuleks saata oma elulookirjeldus ja kirjutada, mis kavaga esinetakse. Registreerida saab kuni 1. oktoobrini. Info, reeglid ja kontaktid on Angeli koduleheküljel.

Mida inimesed võitmiseks tegema peavad? Mida zürii hindab?
Võitmiseks on vaja seda nn. X faktorit. Otsime uudsust ja andekaid inimesi, kes sooviks end väljendada Angelis. Siin ei ole küsimus ei usus, rassis, seksuaalses orientatsioonis. Angeli Superstaar olla tähendab tohutut publiku armastust, sest Angelis on alati kõik esinejad väga soojalt vastu võetud. Juba privaatklubi hõng loob selle võimaluse. Kõik on lubatud ja selle võrra suurema panuse annavad artistid, keda ei piira piirangud.

Mis on peaauhind? Kuhu võitja sõidutatakse?
Peaauhinnaks on aastane leping klubiga Angel – ehk siis kaasame inimese meie oma maja showdesse ja 10 000 kroonine reis soojale maale tulevase staari enda soovidele vastavalt.

Oled ka ise züriis. Kes peale sinu veel  kandidaate hindavad?

Eelvoorudes ja ka finaalis on kohtunikeks Siim Kumari ( klubi Angel tegevjuht- toim.), mina (Kee on Klubi Angel koreograaf- toim.) ja  Merli Kutsar (Klubi Angel kunstnik -toim.). Finaalis on oma osa ka publikul, kuna nemad on just need, kes kõiki neid programme loodetavasti tulevikus nautima hakkavad. Seega valivad meie klubikülastajad omale superstaari, meie anname finaalis vaid hinnanguid ja valime oma lemmiku.

Mida sina arvad, milliseid iseloomujooni peab sinu arvates iga n-ö staar omama?
Ma arvan, et staaril peaks olema see miski… Nagu kõik räägivad, see n-ö “x-faktor”, mis igal suurepärasel lava-artistil olemas peaks olema. Kindlasti peaks olema ta läbilööva iseloomuga, suhtlemisaldis ja huvitav. Paratamatult on oluline ka välimus. Ilusad inimesed ei ole alati fotogeenilised, aga staar peab olema fotogeeniline.

Tahtsin just küsida, et kui suurt rolli mängib staari välimus? Mis staaride välimuse juures on sind kõige enam köitnud ja kõige enam ehmatanud, ehk naermagi ajanud?
Jah, staari välimus on paratamatult oluline. Kõige enam on mind köitnud staarid, kes ei liialda oma välimusega, st. nad ei “riietu üle” igapäevaselt. Staari välimus ei saa olla kindlasti tagasihoidlik, aga ma arvan, et kui sa oled staar, siis ei ole vaja ka liiga intrigeerivalt veel juurde oma välimust rõhutada. No Hollywoodis laidub kindlasti tuntuid inimesi, kes on mind naerama ajanud. Nimeliselt ma kedagi välja tooma ei hakkaks, aga naerda ma olen saanud. Aga see on ainult minu arvamus, inimesed on ju erinevad.

Kes on Eestis 10 kõige säravamat staari, kes sulle esimesena pähe turgatavad?
Mulle meeldivad temperamentsed ja meeldejäävad inimesed. Kui kedagi välja tuua siis näiteks: Tanja Mihhailova, Gerli Padar, Jüri Nael, Kristin Pukka, Lauri Pihlap, Ülle Lichtfeldt, Tiit Sukk ja neid on veel päris mitmeid, keda võiksin nimetada.

Kas Eestis võiks olla staaridele kool või koolitus? Mida seal õpetama peaks?
Ma arvan, et ei oleks vaja staaride kooli ega koolitust. Sinu teod ja meedia teevad sinust staari või ei tee. Kuid ma arvan, et noorele staarile oleks abiks enne meediaga kokkupuutumist väikest sissejuhatust, mida rääkida, mida mitte, jne. Aga eks see ole igaühe enda asi muidugi ka, kuidas ja kui palju ta ennast väljendab ja avab.

Mis sa arvad, miks Eestis ei saa tõmmata võrdusmärki kuulsuse ja rikkuse vahele? Miks paljud Eesti staarid ei oska ennast müüa?
Ei saa tõmmata võrdusmärki kuulsuse ja rikkuse vahele, kuna Eestis ei ole nii suurt publikut, kellele ennast müüa. Suur vahe on, kas sa annad kontserdi kusagil Ameerikas 25000 inimesele, või eestis 1000 inimesele. Välismaal on alati palju rahvast, sest inemeste arv ju suurem, aga meil Eestis vähe inimesi ja sellepärast saab väga suure kontserdi suurele publikule teha võib-olla ainult kord aastas. Pigem on asi selles, et kui sa oled Eestis suur staar, siis sa ei peagi ennast müüma, vaid sind kutsutakse esinema jne. igalepoole ise. Aga väiksematele staaridele ei anta väga võimlust, kuna kasutatakse ikka neid, kes kindlalt müüvad ja on väga tuntud. Sellepärast on päris raske uuel inimesel staaride maailmas läbi lüüa ja end maksma panna.

Kohtnikud:
Siim Kumari: Alates 2007 aastast töötab Klubi Angel tegevjuhina. Õppinud laulmist Maris Kaldaru käe all, täiendanud end WAF laulu- ja tantsukoolis. Osalenud muusikalides Miss Saigon (Smithbridge Productions), Chess (Teater Vanemuine). Produtseerinud mitmeid showprogramme, olnud heli ja valgus kunstnik. Olnud mitmete lauluvõistluste züriis. Täiendanud ennast Venemaal, Peterburis ja Moskvas. Alates 2007 aastast olnud mitmete Showprogrammide produtsendiks.

Kee Abel: Alates 2007 aastast on töötanud Klubi Angel koreograaf-lavastajana.

Merli Kutsar: Läbinud Tiiu Luhti Grimmikooli. Alates 2006 sügisest töötab stilistina. Teinud meiki/ grimmi nii showdel, pildistamistel, teles, filmis kui ka erinevate teatri ja muusikalide projeketide juures. Olnud mitme noorte muusikali ja tantsuetenduste kunstnik, stilistiks paljudele pildistamistele, lavashowdele. Alates 2007 sügisest töötab Merli Klubi Angel kunstniku, grimeerija ja stilistina.