Stilist Karolin Kuusik ütleb, et igal hooajal on palju erinevaid asju moes ja igaüks leiab midagi sobivat. ” Sel sügisel võiks naine välja näha äkiline ja terav.” Sügise moevärviks peab Karolin sinist. ” Kangastest on uudiseks samet”, räägib Karolin ajakirjas Buduaar Shopping ja lisab, et ka must nahk on soositud.

Maineka stilisti Karolin Kuusiku sõnul on moes igasugune sinine. ” Ükskõik, kas halliga segatud või pisut rohekas, või isegi lillakas sinine,” räägib Karolin moevärvidest. ” Aga sinise kõrval on soositud värvide valik päris suur- hall, bee?, roosa ja loomulikult must.”

Karolin ütleb, et sel sügisel võiks naine pehme ja ohutu asemel välja näha äkiline ja terav. “Nagu femme fatale,” täpsustab stilist naisetüüpi, mis on moes.

Moetrendid on endiselt väga laiahaardelised ja pakuvad Karolini sõnul igaühele midagi. ” Eelmisest hooajast on moes asümmeetrilisuse trend ( üks õlg paljas, teine kaetud), katki rebitud sukkpüksid ja loomamustrid.” Eriti moekad on leopardimustrid erinevates värvitoonides, samuti on moes kõrged ja laiad õladrapeeringud, mustriga kudumid, 80ndate lõiked ja värvid, suured pehmed kaherealised mantlid ning ülikitsad püksid. ” Lisaks kitsastele pükstele on trendikas kanda ka ülevalt laiu ja alt kitsenevaid pükse.”