24. septembril möödus aasta päevast, mil Tallinna vanalinnas avas uksed eksootiline piraadirestoran Korsaar. Sel puhul pakuvad mereröövlid esmaspäevast reedeni Piraadilõunat ja Moéti!

“Olles seilanud üle metsiku ookeani, võitnud Bermuuda kuradikolmnurga tontlikud ahvatlused ja kaaperdanud Kariibi võimsamad armaadad, jõudsin lõpuks muinasjutulisse Dunkri laguuni. Selle kallastel ja aardekoobastes said mu räsitud ihu ja närvutatud hing kuninglikult kosutatud. Kõige kirjeldamiseks, mida Korsaarist leida võib, jääb sulg jõuetuks ja tint liiga vesiseks. Meelierutavad vaatemängud, sulnilt keevalised kaunitarid, hõrgutistest nõtkuvad pidualuad, rummiallikad ja veinijõed… Elu on imeline ja miks ta ei peakski olema? Lõppude lõpuks olen ju piraat. Just nagu Sinagi! Oled oodatud nautima minu aardeid!”

Sellise ahvatleva jutuga kutsub restoran Korsaar, aadressil Dunkri 5, Sind sel nädalal nautima mõnusat piraadilõunat. Enne kui jalad selga võtad, helista palun 56 146 423 või broneeri laud janne@beerhouse.ee.

Korsaari sünnipäevalõunat serveeritakse ajavahemikul 12.00-15.00. Kolmekäigulise lõuna + pokaali Moéti saad reedeni (kaasa arvatud) vaid 250.- kroonise sünnipäevahinnaga!

Vaata lisaks: www.korsaar.ee

Loe lisaks: Restoran “Korsaar” peakokk Dmitri Rooz võitis „Riga Open Culinary Cup`i“ SIIT

[ot-gallery url=”gallery/restoran-korsaar-peab-s%c3%bcnnip%c3%a4eva-naudi-reedeni-m%c3%b5nusat-piraadil%c3%b5unat-ja-mo%c3%a9t%c2%b4i”]