“Mul on rahvusvaheline kogemus nii laval kui ka suhtlemises erinevast rahvusest inimestega. Valdan keeli; olen osalenud sellise tasemega üritustes: ma ei karda fotokaamerate välke, öiseid proove, pidevat stressi. Olen kõigeks selleks valmis. Veel on mulle öeldud, et mul on vapustav naeratus,” toob kaunis Miss Universe Estonia 2012 Natalie Korneitsik välja plussid, mis teda detsembris toimuval missivõistlusel kindlasti aitavad.

Natalie, palun rääkige natuke endast. Kus ja millal olete sündinud-kasvanud, kus õppinud-töötanud?
Sündisin Tallinnas ning olin 16 kui minu elu muutus – sain esimese modellilepingu Milanosse. 18-aastaselt sõitsin elama ja õppima välismaale. Milanos õppisin ma turundust ja avalikke suhteid kõrgmoes, lõpetasin kursused Londonis. Pärast õppimist töötasin modellina paljudes linnades üle kogu maailma. See oli suurepärane kool ja rahvusvaheline kogemus nii professionaalses kui ka erinevate kultuuride tundmaõppimise mõttes.
 
Kas teil on ka õdesid vendi?
Jah, mul on vanem vend Slava, meil on 8 aastat vahet.

Millised on teie hobid, millega vabal ajal meelsasti tegelete?
Mulle ei meeldi paigal istuda. Kõige rohkem armastan reisimist ja uusi muljeid. Meeldib muusika, mängin klaverit. Kui oli vaba aega, käisin alati Tallinnas. Ning muidugi on minu kirg mood ja fotograafia. Kunagi mängisin jalgpalli.
 
Millistest iludusvõistlustest olete elu jooksul osa võtnud ning mis siiani on võistlustest kõige eredamalt meelde jäänud?

Esimene kogemus on alati kõige eredam ning minu esimene konkurss oli Miss Earth. Sellel oli keeruline koreograafia, pidevad proovid. Võistluse finaal läks otse-eetrisse, st ei tohtinud eksida, kuid muidugi läksime kõik valele poole. Ühesõnaga kaos, oli naljakas jälgida, kes kuidas proovib olukorda päästa. Peas keerlesid ainult koreograafi sõnad: „Peamine on naeratada ja teha nägu, et nii peabki olema.” Miss Earth’il sain kümnenda koha ja Miss Fotogeenilisuse tiitli.

Millised on teie ettevalmistused Miss Universe 2012 võistluseks?

Praegu otsin aktiivse eluhoiakuga toredaid inimesi, kes on valmis aitama mind esindama väärikalt Eestit sellel mainekal konkursil. Lisaks hakkasin võtma tantsutunde ja naasesin teatrisse, et saada juurde näiteoskust. Ees seisab veel palju asju.

Tahaksin ära märkida, et toredad inimesed hakkavad juba ühinema: AGF stuudio ja fotograaf Aleksander Gužov ning ka Jelena Vilt teevad fotosessi, videoklipi teeb Proton Production & SQN aga veebilehe loomise võttis enda peale Savva Motovilov. Veel tuleb leida kleidid rahvariiete vooru ja finaaletteaste jaoks, mõelda välja riigi ametlik kingitus, panna igapäevagarderoob kokku, selleks tuleb aga pöörduda kohalike kaubamärkide poole. Peamine on leida kaasmõtlejaid. Iludusvõistlus ei ole ju ainult laval kõndimine, see on võimalus näidata Eesti disaineritel oma töid.

Palun rääkige oma toitumis- ja treeningharjumustest enne ja täna valmistudes võistluseks. Kui suur on erinevus menüüs? Mitu korda nädalas ja kui pikalt treenite?
Kuna ma töötan modellinduses, siis pean olema alati vormis. Seega ei ole minu toidusedel eriti muutunud: ei söö praetud asju, magusat, ei joo magusaid karastusjooke, ei söö pärast kella 6-7. Teen paastupäevi. Peaaegu iga päev jooksen hommikul ja õhtul 20-30 minutit. Igapäevane hommikuvõimlemine on kohustuslik. Teen harjutusi jala- ja kõhulihastele. Käin saunas.

Kui palju olete internetis tutvunud oma konkurentidega? Kas keegi on siiani teistest rohkem silma jäänud?

Regulaarselt loen uudiseid Miss Universe võistlejate kohta. Siiani on mulle silma jäänud Miss Ecuador 2012. Väga armas ja ilus neiu. Huviga jälgin uut Miss Italy’t. Näiteks praegu läheb Miss Italy Panamasse meigi- ja näitetunde võtma. Miss Venezuela jätkab poseerimist kõikvõimlikele klantsajakirjadele. Miss Russia naasis Miss World’ilt ja taastab jõudu.

Kui tihe Miss Universe fänn-jälgija olete varasematel aastatel olnud?

Teistel iludusvõistlustel osaledes seadsin alati eesmärgiks Miss Universe. Pidevalt jälgisin seda üritust, lugesin statistikat, erinevate aastate võitjate intervjuusid.

Mida peate enda suurimateks trumpideks võistlusel?
Mul on rahvusvaheline kogemus nii laval kui ka suhtlemises erinevast rahvusest inimestega. Valdan keeli; olen osalenud sellise tasemega üritustes: ma ei karda fotokaamerate välke, öiseid proove, pidevat stressi. Olen kõigeks selleks valmis. Veel on mulle öeldud, et mul on vapustav naeratus.

Õppisite ja elasite vahepeal Itaalias.. kas räägiksite sellest ajast ja tegemistest lähemalt. Kuidas sinna sattusite, kuidas hakkama saite? Kui kiiresti itaalia keele omandasite?
Pärast kooli lõpetamist tahtsin töötada aasta modellina, kuid minu vanemad soovisid, et jätkaksin õpinguid. Nii leidsimegi kompromissi: Milanos sain õppida ja aeg-ajalt töötada. Kuna ülikool oli mul samast moevaldkonnast, siis loenguid pidasid Armani ja Vivienne Westwoodi PR-agendid. Hakkasin õppima moemaailma teist poolt. Esimesed kaks aastat käis õppimine inglise keeles, kolmandal aastal tuli aga itaalia keel juurde. Tahan jätkata õpinguid Londoni või Milano magistrantuuris.

Kas Miss Universumile sõidate üksi, koos National Directori või mõne sõbraga?

Kõik sõltub võimalustest ja konkurssi läbiviimise kohast. Palju sõltub ka sponsoritest.
 
Kui hästi olete kursis toimuma hakkava programmiga?

Selle aasta ürituse ametlikku programmi veel ei ole, kuid olen kursis, kuidas see tavaliselt toimub. Ametlik pildistamine kui jõuame sinna, siis rohked PR-aktsiad, sõidud. Seejärel algavad proovid ja ettevalmistused finaaliks. Ja finaal. Saab olema raske, kuid meeletult huvitav.

 

Vaata lisaks:
OHMYGOSSIP.COM PRESENTS: Miss Universe 2012 Live Updates
Miss Universe Estonia Natalie Korneitsiku profiil

Liitu:
Miss Universe 2012 lehega Facebookis
Miss Universe Estonia 2012 Natalie Korneitsik’u fännilehega Facebookis