“Sügishooaeg on väga värvikas ning uusi saateid-sarju palju,” räägib Annely Adermann Gossip.ee’le. Lähemalt saate lugeda juba alljärgnevast intervjuust…

Annely Adermann, kuidas on möödus teie suvi, mida põnevat on juba tehtud ja mis veel teoksil?
Suvi möödus ülikiirelt ja väga tegusalt. Õigupoolest olingi suurema osa kolmest suvekuust tööl, sest TV3 sügishooajaks valmistumine algas tänavu aegsasti. Tundub, et tänu suvisele töömurdmisele teatakse meie sügishooaja põnevast programmist hetkel päris palju. Üheks erilisemaks ettevõtmiseks, millega suvel seotud olin, sai aga „Kättemaksukontori“ heategevuskampaania. Võin rõõmuga öelda, et see oli projekt, millega tegelesin otsast lõpuni ja mis tõepoolest vääris teostamist. Kindlasti ei osanud keegi uneski näha, et sarjal on nii palju aktiivseid fänne, kes heategevusmeenete müügiga aktiveerusid ja sellega Pelgulinna Sünnitusmaja beebisid aitasid. Usun, et see on hea näide, kuidas ühendada meeldiv kasulikuga – soovijaid said osta fänninänni ja sellega automaatselt head teha.

Kus ja kuidas te oma puhkuse veetsite?

Puhata sain nädala jagu ja selle veetsin traditsiooniliselt Pärnus vanemate juures koos terve perega. Samas polegi oluline puhkuse pikkus, vaid ikka kvaliteet ja elamused, mida jagus suvekuudesse küllaga. Väga mõnusatena meenuvad näiteks Hüpassaare raba öökontsert, Ammende Villa suveüritused, teatri- ja kinosutsakad. Üheks suvelõpu elamuseks, mida kõigile soovitan, oli Birgitta Festivali raames Voca People´i kontsert. Ja muidugi kõige tippu mõnusad hetked sugulaste ja sõpradega. Muuhulgas meenub ka meeleolukas algklassi-kokkutulek Pärnu lähedal mu esimese õpetaja Aime Künnapase juures.

Mida teie arvate “Teeme ära” talgutest ja kas olete ka ise sellest osa võtnud?
„Teeme ära“ talgutest olen osa võtnud koos TV3 meeskonnaga aastaid tagasi. Mu meelest on kõik rohelist eluviisi propageerivad ettevõtmised väärt suurimat austust.

Mida uut pakub TV3 oma vaatajatele ja millise saate või sarja te eriti esile tõstaksite?

Sügishooaeg on väga värvikas ning uusi saateid-sarju palju. Superstaarisaade on kahtlemata võimas, lisaks uus draamasari „Nurjatud tüdrukud“ kolmapäeviti, uus komöödiasari „Ment“ esmaspäeviti, uus kohtingusaade „Randevuu“ ja alternatiivmeditsiini väge tutvustav „Teekond iseendani“ reedeti, uus sketšisaade Henrik Normanniga „Faktuaalne kaamera“ pühapäeviti, muidugi „Kättemaksukontori“ ja „Suletud uste taga“ uued osad, oktoobris jätkuv „Sind otsides“ jne.

Muutusena on „Elu keset linna“ septembrist eetris kord nädalas laupäevaõhtuti. Esile tooksin veel väga head filmivalikut, äsja esilinastus „Vaskau jala reede“, peagi „Avatar“ ja tulemas väärt filmidele lisa, muuhulgas mitmete animafilmide (Shrek, Jääaeg) tele-esitlusi. Uute hooaegadega jätkub Venemaa „Selgeltnägijate tulepoov“ ja kolmapäeva hilisõhtuti on eetris uus sari „Juurdlust viivad läbi sensitiivid“.
Ise ootan erilise põnevusega „Nurjatute tüdrukute“ algust, see on lugu elust raskestikasvatatavate tüdrukute erikoolis ning tõotab tulla põnev, humoorikas, ilus ja valus ühtaegu.

Kas mõni kodumaine muusikasaade või võistluskontsert ka TV3- e ekraanile jõuab?

„Eesti otsib superstaari“ alustab 9. septembril vendade Henrik ja Karl-Andreas Kalmeti juhtimisel. Tegemist on kahtlemata sügise võimsaima teleshow´ga, mis tipneb detsembrikuus viienda superstaari leidmisega.

Kuidas on lood TV 3- e “Kümneste uudistega”, kas need ka ekraanile tulevad millalgi?

„Kümneseid uudiseid“ uude hooaega plaanitud pole, küll aga on TV3 uudistesaade tagasi suvisest välistuudiost Pirita suvesadamas. Uudistesaatega samast stuudiost jõuab otse-eetrisse ka „Omakohus“, mis jõudis avanädalaga vaadatavuse tippu ning mis on tõeliselt uudne ja omanäoline teleprojekt. Saade on juba pälvinud nii vaimustushüüdeid kui ka tulist kriitikat, mis näitab, et seal käsitletud teemad lähevad inimestele korda.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Vaatan inimesi enda ümber ja mõtlen, kuidas neisse rohkem positiivsust ja südameheadust süstida. Kuidagi üllatavalt ehmatav on näha, et elu ilusamat poolt mätsitakse aina enam hädaldamise ja negatiivsusega kinni. Üks hiljutine õõvastav näide minu jaoks täiesti arusaamatust käitumisest oli seoses „Kättemaksukontori“ heategevusmüügiga, mil seisin meeneväljapaneku juures ja ootamatult ligi astunud võõras vanem meesterahvas teatas, et televisioon on mõttetu, tema ei vaata ühtki saadet ning värdjaid toetada ei kavatse! Loomulikult on igaühel meist asjade kohta oma arvamus, kuid arukas inimene reeglina mõtleb ja alles siis ütleb ehk oskab seisukohti esitada viisakalt ning õigel ajal ja õiges kohas, mitte anonüümselt sisistades, võidukalt sülge pritsides ja lõppkokkuvõttes piinlikult naeruväärne välja nähes. Kogu lauslolluse taustal tean, et õnneks on meie väikeses riigis jätkuvalt väga palju suurepäraseid inimesi, kes tegelevad ilusate ja oluliste asjadega, viies sellega – iroonilisel moel- edasi ka vingujate elu.

Saabuv sügis on imeline aastaaeg kõigi jaoks, kes võtavad elu rõõmsalt ja rahulikult; ei pori, vihm ega tormituul saa kuidagi meie heaolu rikkuda, kui me ise end oma mõtete, suhtumiste ja rumalusega mürgitama ei hakka. Värvilist sügist kõigile!