Tõmmu ja kaunis Mari Tool on endine Reporteri ilmatüdruk ja nõutud modell, kes jaganud lavalaudu näiteks Maomi Campbelli, Claudia Schifferi ja Cindy Crawfordiga. Praegu on ta õnnelik abielus ühe Eesti rikkaima mehe Toomas Tooliga ning neil on kolm imearmast last. “Modellielu õpetas mind juba noorelt iseseisev olema,” räägib Mari ajakirjale Buduaar Shopping.

“Igapäevaselt värvin kulme ja ripsmeid, võib-olla panen peale ka natukene päikesepuudrit. Käekotis kaasas on tavaliselt ainult Shiseido hügieeniline huulepulk ja juuksehari,” räägib Mari Tool. Oma lemmikprotseduure teeb Mari tavaliselt kodus. “Salongis meeldib käia maniküüris, pediküüris ja juuksuris, kõikide teiste protseduuridega saan kodus ise hakkama. Lemmikuks on üks supermask, mis näiteks pärast väsitavat õhtut teeb naha värskeks ja tõmbab näo pingule.”

Marile meeldivad naiselikud naised. “Minule isiklikult meeldivad Salma Hayek ja Catherine Zeta-Jones. Alati väga naiselikud, ükskõik, kas nad on siis väga hoolitsetud või loomulikud. Lihtsalt mõned naised on naiseks olemises teistest naistest paremad,” arvab Mari ning lisab, et tema iluikoon on Audrey Hepburn.

Kõige meeldejäävama komplimendi tegi Marile aga abikaasa Toomas Tool. “Mulle väga meeldis, kui minu mees ütles mulle, et sa oled meikimata ilusam kui meigitult. Meeste meelest on kogu meie meigi eesmärk suunatud rohkem naistele kui meestele, ja ka seda, et naised panevad ennast riidesse selle põhimõtte järgi, et see ärritaks teisi naisi.”

Kolme lapse ema figuur on kadestamist väärt. “Ei ole selleks teinud ega isegi sellest mitte mõelnud. Kõik taastus iseenesest ja päris kiiresti. Tundub, et elutempo on kolme lapsega suht kiire ja tänu sellele taastus ka minu vorm,” jääb Mari ise tagasihoidlikuks.

Milline on aga Mari stiil? “Võib-olla midagi smart-casual´i sarnast. Ma ei mõtle ausalt öeldes niimoodi, sest riietun sisetunde järgi. Üritan panna selga asju, mis mulle sobivad, see juhtub kõik kuidagi intuitiivselt. Üldiselt olen rohkem teksade ja T-särgi kandja, meeldib mugavus ja head materjalid. Kui te mind kodus näeksite, siis olen moest väga kaugel, vahetan koju tulles alati oma riided dressipüskte ja T-särgi vastu ja tunnen ennast suurepäraselt,” räägib Mari.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Buduaar Shopping