Eelmisel nädalal tegi Rootsi mainekas blogikeskkond Mondoblog.se mulle ettepaneku astuda nende ridadesse. Olin pakkumise üle väga õnnelik ning pikemalt mõtlemisaega ei võtnud. Kuna Ohmygossip on hetkel tegev nii Eestis, Norras kui Ameerikas, siis Rootsi sobib siia “patta” kui valatult, seda enam, et ma ise rootsi keelt olen õppinud, ning mõnda aega nooruspõlves ka Rootsis elanud.

Mul on väga hea meel, et Ohmygossip brändi on üha rohkem märkama hakatud ka Skandinaavias ning et saan oma kaubamärke edukalt promoda nüüd Skandinaavias lisaks Norrale ja Soomele ka Rootsis. Alles mõne kuu eest hakkasin pidama Ohmygossip Norway blogi (vaata Ohmygossip Norway + fännilehekülg Facebookis). Väga kiirelt märkasid seda ka Norra suured online-ettevõtted, blogijad ja veebilehed, kes minuga koostöö ettepanekuid tegid ja ühendust võtsid. Juba esimesel kuul käivitus põnev online-game (auhinnamäng), kus on võimalik võita endale Nelly.com keskkonna vahendusel hinnaline kleit (vaata lähemalt SIIT) ning tehti mitme Norra päevalehe poolt ettepanek refereeringuid vahetada.

Minu norra ja rootsi keele oskus on loomulikult võrreldes filoloogidega “kesine” aga entusiasm on 200%, mistõttu ma ei kavatsegi endale probleemiks teha tõsiasja, et blogimine võib norra või rootsi keelt hästi valdavatele inimesele kohati tunduda keeleliselt “lapsik” või grammatiliselt konarlik — aga me kõik õpime! Omast kogemusest võin öelda, et elu pakub vaid piiratud koguses võimalusi, ning väga lihtne on öelda neile “ei”. See on turvaline aga tihti loll valik. Mina olen oma elus öelnud “ei” rohkem kui “jaa” ning nüüd olen elus sellises etapis, kus tunnen, et mul on nii palju maailmale pakkuda. Mul on elu jooksul kogunenud tohutult kontakte, tuttavaid, kogemusi, isegi terake tarkust ning kuhjaga koostöö-partnereid. Ohmygossip’i veebilehed ning Ohmygossip Couture rõiva- ja aksessuaaribränd on iga päevaga aina tuntum maailmas. Sajad tuhanded inimesed jälgivad meie postitusi ning maailmakuulsad üritused on nõus andma meile tasuta “reklaamtelki”, et me ennast kohale veaksime  — see on kõik tegelikult suure ja pikaajalise töö vili ning mul on super-mega-fantastic-üli-võrdes hea meel selle üle…  Me kavatseme neid võimalusi ära kasutada ja rokkida sajaga!!!!

Olge meiega ja te olete võitjate leeris! Elagu Ohmygossip! :)))) Hahaaa***************

Nüüd aga visake pilk peale minu Rootsi blogile SIIN