Ingrid Tõniste (39) elu on täiuslik. Viisteist aastat õnnelikku abielu purjetajast poliitiku Toomas Tõnistega (42), kaks imetoredat last Maria Heleen (5) ja Marten Thomas (1) ning  peatselt saabuv perelisa… Lisaks kõigele on ta ka edukas ärinaine.

“Olen juba koolipõlvest saadik harjunud väga tiheda päevakavaga ning seega ka oma tegemisi küllaltki täpselt planeerima, nii üritan ka nüüd ikka jõuda kõik vajaliku ära teha. Olen enda suhtes alati olnud väga nõudlik ning tihti ehk ennast liigagi piitsutav, nii et lihtsalt niisama istumist ma endale naljalt ei luba, ikka ainult siis, kui jõud juba päris lõpukorral on,” räägib Ingrid Tõniste.

“Päevased unetunnid, mida lapseootuse ajal soovitatakse, ei tule minu puhul kõneallagi. Kuna prioriteediks on mul loomulikult oma pere, siis seetõttu tuleb ka praegusel eluperioodil, mil lapsed väikesed, arvestada, et palju tuleb jõuda ära teha öiste unetundide arvelt. Samas on praegune ju imelisim ja õnnelikem periood minu elus, seega usun ka, et see õnne- ja rahulolutunne ning see meeletu rõõm, mida oma lastelt igapäevaselt saad, annavadki energia jõuda rohkem ja paremini!”