“Minu stiil sõltub peamiselt hetke tujust. Vahel meeldib mulle kanda lohvakaid pusasid ja pükse, kuid samas leidub hulgaliselt ka neid päevi, kui olen pealaest jalatallani üleslöödud. Mind on alati inspireerinud minu vanemad õed, kellest üks on väga naiseliku ja teine väga omapärase stiiliga,” räägib käsitööd ja õmblemist armastav Triinu Pukk (18) Gossip.ee’le.

Triinu Pukk, palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Olen 18-aastane väiksest kohast pärit tütarlaps, kes armastab pidevalt millegi uue ja huvtavaga tegeleda. Kevadel lõpetasin edukalt keskkooli ja hetkel tegelen peamiselt ümberkolimise plaanidega.
 
Mis on teie hobid?
Minu peamisteks hobideks on riiete ja aksesuaaride ümbertegemine, käsitöö ja viimasel ajal olen nautima hakanud toidu valmistamist.
 
Mitu tundi veedate umbes päevast arvutis?

See täitsa oleneb. Inetute suveilmade ajal maksimaalselt kaks tundi. Päikselistemal päevadel kõigest pool tundi.

Mida arvate online poodidest – usaldate või mitte? Kui tihti ise interneti vahendusel midagi ostnud olete?

Kui olen endale midagi online poest tellinud, siis olen ka selle alati kätte saanud ja rahule jäänud. Välismaalt väga palju tooteid tellinud pole, kõigest mõned aksessuaarid ja meigitooted.
 
Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Minu stiil sõltub peamiselt hetke tujust. Vahel meeldib mulle kanda lohvakaid pusasid ja pükse, kuid samas leidub hulgaliselt ka neid päevi, kui olen pealaest jalatallani üleslöödud. Mind on alati inspireerinud minu vanemad õed, kellest üks on väga naiseliku ja teine väga omapärase stiiliga.
 
Kumba eelistate: kas 50 eset sekkarist või üks tunnustatud disainerilt?

Eelnevalt mainisin, et armastan riideid ümber teha, sellest tingituna valiksin kindlasti 50 eset sekkarist, kuna ühte tunnustatud eset disainerit 50 korda kanda ei kannataks.
 
Milline on teie meelest suurim moeaps?

Suurimaks moeapsuks pean halvasti õmmeldud riideid. Kuna olen jälginud terve elu ema tegemisi õmblusvaldkonnas, siis pidevalt jääb silma mõne persooni viltu ette õmmeldud lukk või seljas halvasti hoidev pluusi.
 
On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Lemmikaksessuaarideks pean oma viite käekella. Seda peamiselt selletõttu, et need on samal ajal praktilised kui ka ilusad. Peale nende on mulle väga tähtis üks kaelakee, mille sain vanaemalt paar aastat tagasi jõuludeks.
 
Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Eesti mood on väga inspireeriv ja innustav. Noori andekaid moekunstnikke tekib juurde nagu seeni peale vihma. Samuti annavad erinevad moekonkursid võimaluse andekatele eestlastele.
 
Millised nö “parameetrid” on kaunil naisel? Millised eestlannad on teie meelest tõelised kompvekid?

Kaunil naise parameetrid on enesekindlus ja isikupärane välimus. Tõelisteks kompvekkideks pean neid, kes hoolimata pidevast kriitikast suudavad iseendale kindlaks jääda.

Meigita väljaminek – tabu või mitte?

Kui seda küsimust oleks minu käest aasta eest küsitud, siis vastu oleks kindlasti olnud, et meigita väljaminek on tabu. Kuid praegu ma ei pea üldse oluliseks igapäevaselt meiki kanda, ainult siis, kui ees on mõni üritus või pidu. Seega praegu pole meigita väljaminek minu arvates tabu.
 
Millised on teie lemmikuimad ilutooted? Kui tihti täiendate oma iluvarusid uute, seni proovimata toodetega?

Kuna mul on väga paksud juuksed siis lemmikuimad ilutooted pärinevad juuksehooldusvaldkonnast. Armastan nii kodus valmistatud kui ka poest ostetud tooteid. Mulle väga meeldib katsetada uute asjadega, seega, kui midagi ahvatlevat poeriiulil näen siis selle ka endale ostukorvi pistan.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?
Pean oma kõiki saavutusi väga tähtsaks, olgu selleks keskkooli lõpetamine, tõeliselt maitsvate muffinite valmistamine või uue riideeseme õmblemine. Seega tegevused, millest ammutan uusi teadmisi ja oskusi, on väga rõõmu pakkuvad.
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…
Punaseid võrksukki, neoonseid retuuse, väga madala värvliga teksapükse, terava ninaga kingi ja maitselagetate kirjutistega t-särke.
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Igal naisel peaks kapis olema väike must kleit, mugavad teksased, mantel, triiksärk ja mugavad kõrged kingad.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Värvid on väga hea viis oma hetkeemotsioonide väljendamiseks. Minu elus domineerivad peamiselt heledad ja erksad värvid. Lemmikvärviks on türkiissinine, eriti meeldib see toon siis, kui ta on seotud valge tooniga.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?
Kümme aastat on väga pikk aeg, sellest tingituna pole ma nii kaugele veel jõudnud vaadata. Hetkel tunnen, et olen veel katseajal ja otsin iseenda kindlat suunda.
 
Mis on teie meelest õnn ja mis teeb teid õnnelikuks?
Õnn on elu alus. Mind teevad õnnelikuks pisiasjad – olgu selleks hea toit või isikupärane pluus kaltsukast.
 
Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?
Bloginud (triinuvondiamond.blogspot.com) olen ma kolm aastat. Viimane aasta on olnud eriti postituste tihe. Meeldivaim osa on kiidusõnad tehtud projektide eest. Peale selle on vahva, et tuttavad, kellega igapäevaselt aega suhelda pole, saavad kursis olla minu tegemistega.
 
Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

 http://werun.se/isabelles/
 http://jessica-michell.blogspot.com.au/
 http://kenzas.se/
 http://letherspeak.blogspot.com/
 http://sincerelykinsey.blogspot.com/


Triinu Pukk