Marilin Kaareste (25) on kaunis Tallinna tüdruk, kes armastab tegeleda nii blogimise kui modellindusega. Kaunitar tunnistab ka, et tal on suur kirg kingade ning armastus kasside vastu. “Põen suuremat sorti kinga- ja kassiarmastust,” räägib Marilin Gossip.ee’le ning ütleb, et kasse on hetkel veel üks aga kinga kogus ilutseb lausa 50 kaunitari!

Marilin, mis on teie hobid veel peale blogimise?
Fotograafia ja mood kindlasti. Pean ka modellindust pigem hobiks.
 
Mitu tundi veedate umbes päevast arvutis?

Kuna ka mu töö nõuab päris palju arvutiga töötamist, siis kulub suurem osa päevast arvuti taga olles.
 
Mida arvate online poodidest – usaldate või mitte? Kui tihti ise interneti vahendusel midagi ostnud olete?

Kindlasti usaldan. Arvestades Eesti poodide kesist valikut ja ka hinnataset, siis on just internetipoed need mis pakuvad vaheldust. Olen ka ise päris palju online poodidest tellinud nii riideid kui kingi ja siiani pole pettuma pidanud.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?
Jumaldan maksikleite/seelikuid, naiselikke kleite, haaremipükse… ühesõnaga anything goes! Ühel päeval võingi ringi silgata paljude jaoks jäledate haarempükstega ja teisel päeval kõrgete kontsadega mustas klassikalises kleidis, kõik selleks, et ülejärgmine päev tõmmata jalga lõhkised teksad, pealuudega käeehe ja nö tanksaapad. Ning peamisteks inspiratsiooniallikateks on erinevad blogid ja Tumblr.
 
Kumba eelistate: kas 50 eset sekkarist või üks tunnustatud disainerilt?

Pigem üks ese tunnustatud disainerilt. Minu kapist võib leida päris palju näiteks Liina Steini asju, kes ongi üks mu lemmikuid kodumaiseid disainereid. Sekkarites ei käi ma tegelikult üldse.

Milline on teie meelest suurim moeaps?

Spordiriided ning -jalanõud jäägu ikka spordisaali.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?
Ma olen tegelikult üsna laisk ehete kandja ja tihti toast välja kiirustades unustan need sootuks külge riputada. Siiski olen viimasel ajal päris palju sõrmuseid endale muretsenud ja nendega ka oma ehete kandmise laiskust leevendan.
 
Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Meil on väga palju andekaid moekunstnikke, minu lemmikuteks on kindlasti Liina Stein, Tiina Talumees, Riina Põldroos, Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann-Põldroos, Tallinn Dollsi andekad tüdrukud. Moekonkursid on aga kindlasti noortele hea võimalus enda ning oma loomingu tutvustamiseks.

Millised nö “parameetrid” on kaunil naisel? Millised eestlannad on teie meelest tõelised kompvekid?

Eestis on väga palju kauneid naisi, ei hakka kedagi eraldi välja tooma. Aga kaunis naine on alati hoolitsetud ja riietub vastavalt oma kehakujule.
 
Meigita väljaminek – tabu või mitte?
Kindlasti mitte tabu. Ise olen küll juba ilmselt harjumuse ohver ja ilma meigita naljalt välja ei satu. Aga kui on kaunis hoolitsetud näonahk, siis ei ole meigita väljaminek kindlasti tabu.

Millised on teie lemmikuimad ilutooted? Kui tihti täiendate oma iluvarusid uute, seni proovimata toodetega?

Pean tunnistama, et ma ei ole eriline eksperimenteerija. Olen avastanud enda pirtsakale nahatüübile sobivad tooted ja ei kipu neid välja vahetama. Siiski proovin oma juustele aegajalt vaheldust pakkuda ja proovida erinevaid juukse hooldusvahendeid. Juustele lemmik tooted on RICH sarjast ja ka Alterna tooted. Meiki eelistan teha MAC`i ja Armani toodetega ning näokreemidest sobivad mulle enim Lancome kreemid.
 
Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…
Never say never! Olen õppinud, et kui täiesti kindlalt öelda, et mingit asja selga ei paneks, siis võib juhtuda, et mingi aja möödudes on see rõivaese moes ja ka endal seljas. Siiski julgen väita, et näiteks crop topi minu seljas ei näe.
 
Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Blogi (http://all-aboutmypassions.blogspot.com/) eksisteerib mul juba 2010 aastast, kuid tõsisemalt olen blogimisega tegelnud umbes aastakese. Kindlasti on blogi pidamise juures kõige toredam erinevate inimestega kohtumine, kes jagavad sama kirge. Südame teevad soojaks toredate inimeste kommentaarid.
 
Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?
Kodumaistest on lemmik hetkel:
http://letherspeak.blogspot.com/
Välismaalt aga:
http://5inchandup.blogspot.com/
http://fellt.com/tuula
http://www.fashionsquad.com/
http://kenzas.se/
 


Marilin Kaareste (Fotod: All-aboutmypassions.blogspot.com)