Stylechanneli üritustesari on segu moest ja stiilist, kus peaaegu iga kuu astub üles mõni kodumaine moekunstnik/moebränd oma uue kollektsiooniga. Üritus toimus algselt ainult klubis BonBon, kuid tänaseks on see laienenud ka Lounge Museumisse. Nädalavahetusel toimunud ürituse eesmärk oli promoda eestimaist moedisaini.

Oma sünnipäeva tähistas Stylechannel seekord koostöös Baltic Modelsi ja telerTV-ga. Nimelt toimus modellicastingu finaal seekordse Stylechanneli käigus ja kõike seda filmiti teler TV poolt ning näidatakse 26. septembril ka TV3s.

Seekordset kollektsiooni presenteeriti nii Museumis, kui ka BonBonis. Moekunstnik Liina Stein õmbles näiteks Pepe Jeansi laojääkidest kokku ühe vinge teksakollektsiooni nii meestele, kui naistele. Alates uuest nädalast saab kollektsiooni “Industrial Workaholic” ainueksemplare soetada Viru Keskuse Pepe Jeansi poest. “Kollektsioon eelkõige moepisikuga julgetele ja trendijanulistele inimestele! Teksased kui meie kõige palavamalt armastatud ja tänuväärseim rõivaese. Mis me ilma nendeta teeksime? Kuid keerame vindi peale, CAUSE IT`S FASHION TIME,” räägib Liina.

Modellid pani liikuma osavalt superlavastaja-stilist Zenja Fokin. Modellide meikide eest hoolitsesid õed Ojasaared. Soengud sättis Janeli Leppik, muusikat võlus Museumis DJ Widenski ja Bon Bonis DJ Rhythm DR.

Galeriid üritusest vaata SIIT