Eleriin Sild on kaunis ja hakkaja kunstihuviline tüdruk, kes armastab joonistamist, fotograafiat ning blogimist! Eleriin ütleb, et blogist saadav positiivne tagasiside teeb vahel terveks päevaks tuju heaks! “Aga blogimise juures on kõige vahvam tagasiside, mida sealt saab. Need toredad kiidusõnad, mis teevad päeva veel ilusamaks. Kasvõi isegi kõige pisem ütlus teeb juba tuju heaks,” räägib Eleriin Gossip.ee’le.

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-töö-huviringides käite?
Olen väga energiline tüdruk, pean alati midagi tegema. Ei saa lihtsalt niisama kuskil passida. Olen tegelnud väga paljude asjadega ja hetkel olen jätnud siis sellest suurest osast ühe väikse osa millega tegeleda. Ma õpin Tallinna Järveotsa gümnaasiumis, kus saan tegeleda kunstiga — sellega, mis mulle just kõige rohkem meeldib.

Mis on teie hobid?
Joonistamine, õmblemine, disainimine, fotograafia, tantsimine, kergejõustik.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?
Ütlen ausalt, et minu stiil on vist täiesti laialivalguv. Vahel meeldib mulle hullult kanda lihtsalt tosse ja väga casual riideid, kuid ka kunagi ei saa üle kõrgetest kontsadest ja uhketest kleitidest. Seega ühest otsast teise on mu riiete maitse. Väga palju inspireerib mind mu tädi. Juba väikesest peale on olnud ta mulle suureks eeskujuks, ta tegeleb veel ka mitme asjaga seega oskab ta alati mind inspireerida. Ning samuti on ka selleks üks lehekülg – Tumblr, vist kõik teavad seda lehte! Kui sinna minna, siia alati leiab midagi uut ja huvitavat.

Milline on teie meelest suurim moeaps?

Ma arvan, et kindlasti kui inimesed kannavad värvilisi ja erinevate pildikestega sokke kingade all, või üldse on väga jube kui kanda tavalist sokki ja kinga, pigem siis üldse mitte midagi jalga panna.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Minu kolm sõrmust, mis on mul ALATI käes ja mulle väga tähtis kaelakett. Iga sõrmus ja kett on mulle omamoodi tähtsusega ja kui riietusega alati nad ei sobi, siis ma panen nad lihtsalt sobima, sest ma ei taha neid tavaliselt ära võtta, kuid no vahel ikka tuleb ette. Ütlen nii, et isegi magades on nad mul käes, kaelas.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Ma arvan, et Eesti mood on täiesti tõusuteel ja nii palju uusi noori on tulemas, kes tulevad oma julgete ja lahedata ideedega. Ning samuti on ka palju moekonkursse — igaüks kes midagi disainida tahab,  leiab endale konkursi kus osaleda.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

Kõige rohkem rõõmu on pakkunud minu saavutused modelli-maailmas. Kuna nagu saldus pole siis ma olen väga lühike ning sellegi poolest olen teinud väga palju. Isegi väga paljudel moeshowdel käinud, nt lemmikutest siis Erki moeshow. Ning samuti väiksena unistasin saada kaanepeale ja nüüd olen isegi olnud kaks korda kaanel, 14-aastaselt ajakirja Stiina kaanel ja 17-aastaselt Saladuste kaanel. Samuti on mul olnud lugematu arv kordi pildistamisi ja erinevaid lahedaid kampaaniad. Ning samuti olen väga rõõmus selle üle, et tegelen pildistamisega ja et väga paljud hindavad seda tööd, mida ma teen. Kõik on rahul ning seda on öelnud just teised fotograafid mulle.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

Never say never nagu öeldakse. Kunagi ütlesin, et ei kanna kunagi alt kitsaid pükse, nüüd ütleks, et ei kanna alt laienevaid pükse, kuid tean, et kui need jälle moodi tulevad on nad mul jalas. Hetkel ei oska küll öelda, mis rõivaesemeid ei kannaks kuid tean, et ei kannaks crocse kunagi, kui siis aint hoovis nii, et keegi ei näe.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Ühed korralikud teksad, mis sobivad kõigega, kindlasti üks kokteilikleit ja väga pidulik kleit, midagi väga värvilist ja kindlasti ei saaks puududa ka mingid eriti high heelsid.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?
Viimasel ajal olen hakanud väga palju värve kasutama enda riietuses, mida rohkem värve seda uhkem. Ja lemmikvärviks on kollane, kuid kollast värvi asju kapist just eriti palju ei leia.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

Selleks ajaks on mul loodetavasti juba korralik töö olemas ja ehk olen kuskil välismaal oma elu nautimas. Loodetavasti olen kuskil moealal töötav — kas siis fotograaf, stilist, disainer või siis eks paistab, elu võib veel nii palju muutuda ning unistused võivad võtta hoopis teise pöörde.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?
See blogi (http://l0ve1t.blogspot.com/) mis mul praegu on, seda olen pidanud natuke üle aasta. Enne seda oli ka blogi mida pidasin samuti aasta aega. Blogimist alustasin siis kui Tallinnasse elama läksin, oma sõpradest kaugemale ja mõtlesin, et ka neil on õigust teada mida ma teen ja kuidas mul läheb ja et mitte kõigile eraldi kirjutada, siis otsustasin blogi pidama hakata. Aga blogimise juures on kõige vahvam tagasiside, mida sealt saab. Need toredad kiidusõnad, mis teevad päeva veel ilusamaks. Kasvõi isegi kõige pisem ütlus teeb juba tuju heaks.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

 http://cicucoco.blogspot.com/
 http://psimadethis.com/
 http://www.sincerelyjules.com/
 http://msmarleybrilliants.blogspot.co.uk/
 http://nyheter24.se/modette/angelicablick


Eleriin Sild (Fotod: l0ve1t.blogspot.com)