OHMYGOSSIP – Kurb lugu küll, et naissoost bosse, poliitikuid, presidente (jne.) vähe on. Kas me oleme nõrgem sugupool? Kas meid naisi peetakse lollimateks kui mehi? Miks on naine see, kes peab kodutöid tegema ja meestele kõik ette taha ära tegema? Miks naised selle kõige asemel maailma ei valitse?

Paari aastaga on küll naiste, kes omavad firmasid või kes valitsevd oma varaga rohkem, kuid siiski vähe. Miks peetakse meid nõrgemaks sugupooleks? Nii see ju ei ole?

Toon näite: Olla ema on raskeim töö maailmas. Nii vaimselt kui füüsiliselt. Mehed aga eelistavad, et laste eest hoolitseksid NAISED. Miks küll? Kas see ei ole mitte nõrkus? Miks mehelt ei oodata nii palju ajakulu kodule ja lastele kui naiselt? Naised on väga tublid selle ameti peal ja käivad laste kõrvalt veel töölgi. Ma võtan mütsi maha nende naiste ees, kellel üle 3 lapse ja käivad ka tööl ning suudavad maja korras hoida, süüa teha, ja ehk ka õppida? On ju naisi kes käivad selle kõige kõrvalt ka koolis. Ja kas te mehed üldse suudate mõista kui raske on sünnitus? Kui Palju energiat see meilt võtab? See on raskem kui tõsta üles tonnine külmkapp! Arvate, et kui mehed peaksid sünnitama oleks lapsi maailmas nii palju kui neid on? Hah, kahtlen! Ma küsisin oma meheltki peale sünnitust, et kui tema peaks järgmise lapse sünnitama, kas ta siis ikka tahaks neid veel? Ta läks näost lillaks! Arvan, et see oli ei vastus! M.O.T.T. – NÕRK! Küsige oma mehelt sama küsimus, arvake, mis nad vastavad? Ega muidu poleks J-mal sellist kohustust meie õlgadele kanda andnud, kui ta oleks arvanud, et me sellega hakkama poleks saanud! Kummagi ta valima pidi… ja ta valis naise! (See laste kasvatamine ja nende sünnitamine on vaid üks näide, see-eest väga hea näide.)

Mehed… Huvitav küll, kuidas sellised geeniused nagu mehed, said sündida millestki nii “alaväärsest” nagu naised. Ja isegi poole oma geenidest on nad emalt st. naiselt saanud. Jõukultuses meestele tahaks öelda, et iga loom on teist kiirem, tugevam ja osavam. Eks katsuge hiirega võidu joosta või lõviga võidelda. Niisiis teie loogikat järgides on loomad meestest paremad. Kui süüdistate naisi, et nad teie loodul parasiteerivad, siis sellega tunnistate, et naine on siiski nutikam, sest on suutnud teid enda jaoks tööle panna nagu madalama rassi orja.

Tunnen paari naist, kes käivad tööl, ja elatavad lapsi ja meest. Sest nende peres ei ole seda reeglit, et mees peab naist üleval pidama, kuna on see maja peremees ja tugevam sugupool. Nende jaoks funkavad asjad paremini kui kellegil teisel. Ma võtan mütsi maha selliste naiste ees!

Aga olgem ausad… see meeste ja naiste võrdlemine on nagu võrrelda musta ja valget. Must on must ja valge on valge, aga mõlemad on värvid. Sellega tahangi ütelda, et kedagi nõrgemaks pidada on ajuvaba, see kõik peaks ikkagi olema võrdne! Ei ole lollimat, ei ole nõrgemat. “Tugevam” ei ole “parem” ja “nõrgem” ei ole “halvem”.  Järeldus, puudub põhjus, miks “tugevamat” armastada rohkem kui “nõrgemat”. Sest arenenud moraalrelativistlikus taustsüsteemis ei ole võimalik vahet teha.  See, et Jupiter tõmbab kehi Maast tugevamini, ei tee Jupiteri Maast paremaks. Sama hästi võiks küsida, kas parem käsi on tugevam kui vasak. Aga tegelikult on inimesel mõlemat kätt vaja. Samamoodi on mees ja naine teineteisele täienduseks. Olgus siis nõrkuses või tugevuses.

Women really do rule the world.  They just haven’t figured it out yet.  When they do, and they will, we’re all in big big trouble.  ~ Doctor Leon


Kommentaare naistelt:

Leili Semjonova: “Inglitiivad kannavad ikka kõrgemale kui vana luuakonts, aga ainult meie ise peame hoolega jälgima, et keegi neid tiibu ei murraks. Tegelikult oleme me naised palju tugevamad kui keegi arvatagi oskab.”

Carolyn Cällu Rebane: “See ei pruugi nii olla, kuna on ka tugevamaid naisi meestest! Oleneb lihtsalt inimesest endast, nii ei saa küll öelda, et naised on just see nõrnem sugupool.”

Andy Reha: “Kas ükski mees kannatab 9 kuud rasedust kanda ja pärast ka sünnitada?”

Jane Latik
: “Naised ei ole kohe kindlasti mitte nõrgem sugupool. Selline arusaam on just nendel naistel kes ongi nõrgad. Aga tegelikult on naised palju võimukamad, tugevamad, hoolivamad …. jne… kui mehed. On olemas nii nõrku naisi kui ka nõrku mehi nii, et selline arusaam, et kumb on nõrgem sugupool on jabur. Kahjuks väga paljud naised ise lasevad meestel arvata et, oi kui nõrgakesed me oleme!”