“Viimasel ajal olen palju mõelnud sellele, et peale gümnaasiumit minna ülikooli Taani või kui mitte kooli, siis elama ma tahan sinna kindlasti minna ja ma loodan, et lähima kümne aasta jooksul ma sinna ka jõuan,” avaldab blogija Häly Kont Gossip.ee’le oma tulevikuplaanid.

Palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-tööl-huviringides käite?
Õpin Pärnu Hansagümnaasiumis, sügisest alates olen siis abiturient. Ning hetkel töötan Strand SPA & Konevretntsihotellis. Huvikoolides enam ei käi, kuid 9 aastat käidud kunstikoolis, mis eelmisel aastal sai pooeli jäetud. Ja seda siis peamiselt selle tõttu, et tahtsin kooli kõrvalt tööl käia.

Mis on teie hobid?
Kõige suurem hobi on viimasel ajal ilmselt ehete valmistamine, millega olen üsna aktiivselt tegelenud. Samati on fotograafia ala, mis mulle huvi pakub ning millega tahaks tulevikus ka kindlasti suuremalt edasi tegelda. Kindlasti mainiks ära ka joonistamise, mis viimasel ajal on küll unarusse jäänud ja seda peamiselt siis ajapuuduse tõttu, on ilmselt mu kõige põhilisem hobi, kuna sellega olen tegelenud juba väiksest peale, kuid kui väheagi aega siis leian ennast ikka pliiatsikarp käes ja paber ees. Ja ei saa unustada ka blogimist, mis on viimasel aastal saanud ka omamoodi hobiks.

Mitu tundi veedate umbes päevast arvutis?

Oleneb täiesti, kooliajal ilmselt rohkem, kuna nii mõnedki koolitööd saab siiski arvutis tehtud. Internetis veedan päevas aega ma pakun, et umbes 2-3 tundi, oleneb kuidas aega on. Kuid arvuti on mul omamoodi ka teleka eest, nii et õhtuti siis rohkem.

Mida arvate online poodidest – usaldate või mitte? Kui tihti ise interneti vahendusel midagi ostnud olete?
Ma pole just kõige suurem interneti poodide austaja, kuna sealt ostes ei saa ju kindel olla, kas asi sobib või mitte. Ma siiski sooviksin ennem riideid proovida kui midagi ostan. Viimati tellisin interneti vahendusel omale kingad ja pidin pettuma, seega ilmselt huvi internetipoodide vastu mul eriti ei tõuse.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?

Ma ei saa öelda, et mul oleks oma kindel stiil, kuna üldjuhul kannan seda, mis mulle meeldib ning milles ennast mugavalt tunnen. Riietun lihtsalt ja mugavalt. Ainuke asi, mida eriti ei kanna on seelikud ja kleidid ehk siis olen rohkem pükste inimene. Ja loomulikult kunagi ei puudu ehted mu riietuse juurest, võib öelda, et ehted on üks mu suurimaid nõrkusi. Kui nüüd inspireerivate isikute üle mõelda, siis ma usun, et isik, kes mind inspireerib on Nina Dobrev. Tänavapildis riietub ta lihtsalt, kuid hoolimata sellest näeb ta alati suurepärane välja. Teine isik, kelle stiil mulle meeldib on Shenae Grimes. Ta katsetab iga kord midagi erinevat ja seda väga julgelt.

Kumba eelistate: kas 50 eset sekkarist või üks tunnustatud disainerilt?
Eelistaksin 50 eset sekkarist. Kuna sekkaritest võin väga lahedaid esemeid leida, siis kaldun selle variandi poole. Ma ei ole isik, kelle jaoks mängib rolli brändi või disaineri nimi, mulle on pigem tähtis see, kui mugav või minulik riidese on.

Milline on teie meelest suurim moeaps?
Minu arust on suurim moeaps see, kui inimene paneb endale selga mitmed numbrid väiksemad riided, siiskohal pean silmas siis inimesi, kes on pisut suuremad. Riietusese ei näe seljas lihtsalt ilus välja kui see on kandjale väike. Ja tänavapildis on silma hakanud ka see, kui kantakse mitu numbrit suuremaid kingi, seega jääb kanna ja kinga tagumise osa vahele üsna suur vahe ja see vaatepilt on minu arust väga veider.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?
Ma olen küllaltki otsustusvõimetu inimene selleks, et valida välja mõni lemmik. Kuid on üks kitse,võib-olla võib seda ka hirveks nimetada, ripatsiga kaelakee, mida kannan küllaltki tihti, ning kõrvarõngastest on mu suured lemmikud ühed öökullidega. Mõlemast peaks mu blogis ka pildid olemas ole, kui ma õigest mäletan.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?
Kui nüüd päris ausalt vastata, siis ma pole ei Eesti moe ega moekonkursitega eriti kursis, nüüd viimasel aastal olen mõnest blogist nende kohta rohkem infot saanud, kuid üldjuhul ei oska ma nendest suurt midagi arvata. Samas on nii mõnestki jäänud huvitav mulje, seega olen mõlenud, et oleks päris huvitav teinekord mõnda moeüritust külastada.

Millised nö “parameetrid” on kaunil naisel? Millised eestlannad on teie meelest tõelised kompvekid?

Ma arvan, et kaunis naine on see, kes enda eest hästi hoolitseb ning ei pinguta üle igasuguste võltside vidinate. Kõige tähtsam on see, et naine ennast oma kehas hästi tunneb ega lase ennast liiga palju mõjutada teiste arvamustest.

Meigita väljaminek – tabu või mitte?
Minu arust meigita väljaminek ei ole tabu. Kui inimene tunneb enast ilusana ja mugavalt ka ilma meigita, siis miks ka mitte minna välja ilma.

Millised on teie lemmikuimad ilutooted? Kui tihti täiendate oma iluvarusid uute, seni proovimata toodetega?

Üheks minu kõige lemmikumaks ilutoodeks võib ilmselt pidada Maybelline Colossal ripsmetušši. See on üks minu vaieldamatu lemmik, mida olen korduvalt ostnud. Üldjuhul olen inimene, kes jääb enamsti samade toodete juurde, kuna olen mitmel korral pidanud pettuma, kui olen otsustanud, midagi uut proovida. Kuid nüüd avastasin enda jaoks sellise asja nagu Glambox, mis annab võimaluse proovida erinevaid tooteid, nii et nüüd saab enne täissuuruses toote ostmist veenduda, kas toode mulle ka sobib.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?

See küsimus pani, mind pikalt mõtlema. Ja asualt öeldes mulle hetkel ei meenu midagi nii olulist. Ilmselt mu suuremad saavutused on siis veel ees.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…

Haarempüksid, on need, mis pole mulle kunagi meeldinud, seega oleks see üks asi, mida ma kindlasti jalga ei paneks. Hetkel otseselt ei meenugi selliseid rohkem selliseid asju.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Kindlasti peaks igal naisel olema üks ilus kleit, vähemalt ühed teksad, valge triiksärk, mõni armas jakike, mida saab erinevate riietustega kombineerida ning kindlasti ka üks paar kingi, neid ei saa nüüd küll rõivaesemeteks nimetada, kuid kindlasti võiks need olemas olla.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?
Ma usun, et viimasel ajal on mu ühks lemmikvärviks kujunenud sinine, kuna kui praegu pilk korra oma riidekappi visata, siis on vähemalt pooled asjad seal sinised ja olen tähele pannud, et see värv sobib mulle ka paremini. Sinine on siis värv, mis mängib suurt rolli, minu garderoobis, kuid kui võtta teise nurga alt, siis ma jumaldan pastellseid toone, eriti sellist mõnusalt pastellset piparmündirohelist.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?
Viimasel ajal olen palju mõelnud sellele, et peale gümnaasiumit minna ülikooli Taani v&o
tilde;i kui mitte kooli, siis elama ma tahan sinna kindlasti minna ja ma loodan, et lähima kümne aasta jooksul ma sinna ka jõuan. Seoses lõpuklassi minekuga tuleb nüüd küllaltki tihti mõelda sellele, kelleks ma saada tahan. Variante on peast läbi jooksnud mitmeid: fotograaf, sisekujundaja, arhitek – seega pürgiks tulevikus nendest ametitest ühe juurde.

Mis on teie meelest õnn ja mis teeb teid õnnelikuks?
Õnnelikuks teeb, mind kindlasti see, kui ma jõuan asjani mille poole pürgin. Loomulikult teevad mind õnnelikuks lähedased inimesed – perekond ja sõbrad. Kuid kindlasti veel palju erinevaid pisiasju, mis suudavad mind õnnelikuks teha.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Oma blogi Smaylest (http://smaylest.blogspot.com/) olen pidanud natuke üle aasta. Alustadsin seda pigem oma lõbuks, kuid on väga tore näha, et selle aja jooksul on nii mõningaidki jälgijaid kogunenud, mis tekitab veel suuremat tahtejõudu seda pidada.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?
 http://bk-day.blogspot.com/
 http://cicucoco.blogspot.com/
 http://www.curvygirlchic.com/
 http://kertiii.blogspot.com/
 http://www.sequinblog.com/


Häly Kont (Foto: smaylest.blogspot.com)