Eesti blogija Merit Adalova küstileb oma blogi rubriigis “Nädala persoon” kaunist tantsiannat, säravat 9 kordset Eesti meistrit ning õmblusfirma K.Design OÜ loojat Kaisa Oja. Kaunis naine räägib, et just suvi on aeg, mil rohkem aega ka sõpradega koos midagi põnevat ette võtta.

Millised omadused peavad olema sinu arvates tõeliselt heal tantsijal? Kas sa arvad et igaüks võib jõuda tippu?
Tantsijal peavad kindlasti olema füüsilised eeldused — paindlik, peenike, vastupidav. Samtui peab olema väga jäjepidev ja töökas, kuna tants on väga tehniline ala, siis peab selle harjutamiseks kulutama aastaid.

Millised on sinu hobid? Kuidas veedad meelsasti oma vaba aega?
Vaba aega veedan kõige meelsamini sõprade seltsis lõõgastudes, kuna minu eluviis on teistega võrreldes vastupidine, ehk siis kui nemad tulevad töölt, siis mina lähen tööle ning nädalavahetustel olen üldjuhul lastega võistlustel, siis sõprade jaoks olen ma olemas suuresti vaid suvekuudel. Niipea kui trennid maikuus lõpevad, olen ma taas nende jaoks olemas ja naudin seda aega väga.

Kust leiad inspiratsiooni tantsukavade koostamisel?

Rahvusvahelised võistlused on kindlasti üks koht, kus näeb väga kõrgetasemelist tantsu ning teiseks muusikast. Hea muusika aitab luua nii mõnegi ägeda koreograafia.

Milline on kõige kallim kleit mida oled võistlustel kandnud?

See maksis tol hetkel 20 000 eesti krooni.

Kuidas sa kirjeldaksid oma igapäevast riietusstiili? Mis on sinu kõige lemmikum riideese garderoobis?
Igapäevaselt meeldivad mulle mugavad riided, teksad, topid. Aga teisest küljest ma armastan ka kleite ja kõrgeid kontsi.

Milline on sinu harilik hommikusöök?
Kohv ja kaks võileiba.

Kuhu sooviksid kindlasti reisida?

Hawaii ja Portugal võiks kuuluda lähiaja plaanidesse.

Nimeta ilu- või tervisenipp mille oled enda jaoks avastanud?
Ilus on inimene siis, kui ta on puhanud. Mida vanemaks saan seda rohkem jätab väsimus jälje.