Vanasti oli sõrmuse kandmisel erinevates sõrmedes väga traditsionaalsed ja kindlad tähendused. Sõrmus oma olemuselt üsnagi maagiline ehe. Tänapäevalgi kinnitavad astroloogid, et sõrmuse kandmine võib väga mõjutada teie käitumist, suhteid, tervist ja kokkuvõttes kogu elu, eriti, kui olete väga tundlik inimene! Enamasti teeb sõrmuste kandmine siiski head aga kasulik on teada, mida ja milliseid jõude endas esile tuua!

Pöial
Pöial on ainuke sõrmedest, millel ei ole Kreeka jumala järgi nime antud. Samas ei tähenda see seda, et pöial oleks mingilgi moel vähetähtis. Pöial esindab tahtejõudu. Selles sõrmes kantav sõrmus toob inimese ellu kaasa mitmesuguseid muutusi ja arenguid, kuid need kipuvad kestma ja kasu tooma ainult siis, kui sõrmust sõrmes kantakse. Seepärast tasuks pöidlasse sõrmuse panemisel olla ettevaatlik. Sõrmuse kandmine pöidlal pole just eriti tavapärane. Samas kui mõnda sellist inimest kuskil märgata, siis näitab see seda, et inimene on tahtejõuline ja kindlalt edu suunas liikuv. Armuasju silmas pidades võib pöidlas kantav sõrmus tähendada seda, et inimene on kaaslase otsinguil.

Jupiter (nimetissõrm)
Nimetissõrm on seotud kogu välise maailmaga, mis on meie ümber. Ka puudutab see suhteid teiste inimestega ning tasakaalu soovi oma elus. Sõrmus nimetissõrmes toob esile meie juhiomadused, otsustusvõime, ambitsioonikuse ning enesekindluse. Jupiteri iseloom on seotud sisemise tugevusega ja tahtejõuga, mistõttu kannavad selles sõrmes sõrmust tavaliselt ettevõtete juhid või riigitegelased. Selles sõrmes kantav sõrmus suurendab ka võimekust rahaasjadega tegelemisel ning edu saavutamist tervikuna. Armuasjades tähendab nimetissõrmes olev sõrmus seda, et inimene on vallaline ning otsib oma ellu võimalusi abiellumiseks.

Saturn (keskmine sõrm)
Saturni kutsutakse tasakaalu märgiks. See näitab, et inimene on rahumeelne, analüüsivõimeline ning otsuste tegemise eel kaalub kõiki poolt ja vastuargumente. Õiglustunnetus on olulisel kohal ning see määrab ära igapäevases elus tehtavate otsuste suuna. Sõrmuse kandmine selles sõrmes tähendab seda, et inimene on enesevaatluslik, mistõttu suudab see inimene ennast suurematest probleemidest eemale hoida. See inimene kipub oma olema oma probleemidega tihtilugu üksi, kuna eelistab neid ise lahendada ning abi nii kergelt paluma ei lähe.
Armuasjades tähendab sõrmuse kandmine keskmises sõrmes armumise algust.

Apollo (kolmas- ehk sõrmuse sõrm)
Apollot kutsutakse “sõrmuste sõrmuseks” väga mõjuval põhjusel. Selles sõrmes kantav sõrmus toob inimeses esile kõik positiivsed väärtused. Apollo esindab eelkõige loovust, mistõttu on selles sõrmes sõrmuse kandmine eriti positiivsete mõjudega nendele inimestele, kelle jaoks on oluline eneseväljendus, kunst ja loovus. Apollo energia parandab eneseväljenduse oskust ning annab erilise tõuke armastuse ja ilu valdkonnas.

Juba ammustest aegadest on selles sõrmes kantud abielusõrmust. Seotud on see sõrmus südamega, mistõttu võib seda seostada ka tõotuste andmisega. Sõrmus selles sõrmes aitab paremini hoida kontrolli all ka oma emotsioone. Öeldakse ju seda, et kui abielusõrmus sõrmes, muutub inimene rahulikumaks ja vaoshoitumaks.

Merkuur (väike sõrm)
Merkuur esindab suhtlemise energiat. Piltlikult öeldes on Merkuur nii vastuvõtja kui saatja rollis. See tähendab suhtlemist igas mõttes, mitte ainult verbaalset. Sõrmuse kandmine väikeses sõrmes muudab inimese vastuvõtlikuks ja intuitiivseks. See võimaldab osa saada mitmesugusest väärtuslikust informatsioonist ja andmetest. See muudab inimese oluliselt intelligentsemaks. Samas ei hoia see inimene informatsiooni mitte ainult enda teada, vaid on valmis seda alati teistega jagama.

Armuasju silmas pidades näitab sõrmus väikeses sõrmes seda, et inimene on avatud ahvatlusteks. Lisaks annab sõrmus väikeses sõrmes märku sellest, et inimene on vallaline.