Liitu Gossip.ee lehega Facebookis, jaga ja like’i seda uudist ning võida juba 06.augustil  Balbiinolt kast lemmikjäätist! Õnneliku võitjaga võtab Balbiino esindaja ise ühendust, et kokku leppida millal ja kust jäätised kätte saate! Magusat suve ja head loosiõnne!

Mida teha, et kast lemmikjäätist võita?

1. Liitu Gossip.ee lehega Facebookis.
2. Jaga uudist oma Facebooki seinal ( http://www.gossip.ee/articles/16003-auhinnamaeng-liitu-gossip-ee-lehega-facebookis-ja-voida-balbiinolt-kast-lemmikjaeaetist?locale=et )
3. Gossip.ee uudise alla (www.gossip.ee) jäta teade, millist jäätist soovid (1. Vanilli; 2. Šokolaadi; 3. Banaani või 4. Metsamarja).

Auhinna loosime välja 06.augustil.

Tähelepanu! Gossip.ee auhinnamängudes osalejad kinnitavad, et on regulaarsed Gossip.ee lugejad ning auhinnamängu mängides kontrollivad SIIT lehelt ISE, kas võit on neile naeratanud!

Vaata lisaks:
Prize games & Free giveaways

 

Loe lisaks:
Vanilli-Koorejäätis vahvlikoonuses
200 ml, 100 g
 
Šokolaadi-Koorejäätis vahvlikoonuses
200 ml, 100 g

Banaani-Koorejäätis
200 ml, 100 g

Metsamarja Koorejäätis
200 ml, 100 g

“Maitseb nii nagu vanasti” on parim lause, iseloomustamaks Balbiino koorejäätiseid. Koore-jäätiste valmistamisel on kasutatud ehtsat kodumaist koort. Tänavu kevadel lisandus koorejäätiste perekonda kaks suurt vahvlikoonust: banaani ja metsamarja. Balbiino koorejäätised maitsevad nii väikestele kui suurtele.
 
Balbiino koorejäätised – kodumaisest koorest Eesti jäätiseklassika