Oli algusest peale teada, et Rolling Stonesi puruvana kitarristi silmarõõm Ekaterina Ivanova ei ole tema jaoks see õige. Ronnie, kes ettekandjast Ekaterina pärast oma abikaasa ja nelja lapse ema Jo hülgas, on lõpuks mõistuse pähe võtnud ning roomab, nina norus, ilmselt naise juurde tagasi, vahendab Daily Mail.

Ronnie (62) ja Ekaterina (20) jõudsid vaevalt soetada ühise kodu Põhja-Londonisse, kui mees peale kohutavat tüli sealt kiiresti välja kolis. “Varem või hiljem läheb see lõbu talle kalliks maksma. Ronnie elab uuesti teismelise-elu, mis ei sobi talle,” mujetas varem üks perekonnatuttav.

Nüüd on see juhtunud – rohkem kui aasta kestnud suhe noorukese venelanna Ekaterinaga on läbi.  Viimase hoobi andis lapseohtu Ekaterina temperament – paaril oli hiljuti suur tüli, mille käigus naispool loopis riideid aknast välja ja lubas end ära tappa. Naabrid kutsusid kohale politsei. (Tüli põhjuseks peetakse fakti, et Ronnie ei tahtnud Ekaterinat kaasa võtta kohtumisele oma perekonnaga.) Tegu on tüüpilise 20-aastase pretensioonika käitumisega, mis aga 62-aastasele vanaisale näib vastuvõetamatu ja igav.

Niisiis karjus Ronnie esmaspäeval toimunud tülis oma noorele “kullakaevajale”: “Tõmba siit uttu, l_ts!” Neljapäeval saatis mees ihukaitsjad korterist viimaseid asju ära tooma. Kitarrid, mööbel ning kunstikogu laaditi ruttu valgesse kolimisbussi ja transporditi Ronnie uude pelgupaika, mille ta oli üürinud juba mõni aeg tagasi, planeerides lahkuminekut ette. “Ta on tüdinenud ja igatseb oma pere järgi,” rääkis mehe lähedane sõber. On ka põhjust, sest tema seaduslik abikaasa Jo on kogu selle tralli vältel muutunud nooruslikumaks ning säravamaks, vallaliseks rokinaiseks, keda võib näha ka Inglise “Tantsud tähtedega” saatest osa võtmas. Pole välistatud, et Ronnie tahab oma naist tagasi, sest äsja korraldati vägev perekondlik õhtusöök. Iseasi, kas palju kannatanud Jo alkohoolikust tiivaripsutajat oma majas näha tahab.