Andekas näitleja, produtsent, muusikali maaletooja Anne Veesaar on mitmekülgne ja huvitav naine. Tema on ka tänase Gossip.ee rubriigi “Parimad palad” (virtuaal)külaline.

Allikas: Naisteleht (11.04.2008)
Link:
http://www.naisteleht.ee/node/4640
Autor: Anna-Maria Veidemann
Katkendid artiklist:
„Armunud Anne Veesaar: «Minu süda ei ole sügisest saati vaba!»“

Näitleja Anne Veesaar näib pärast lahutust teisest abikaasast Jaak Ellingust vaba kui tuul. Tegelikult on ta süda möödunud sügisest taas lukus. «Mulle meeldib mu praegune armunud seisund!» kuulutab ta. Seda, kelle kätte ta oma südame luku andis, ei taha Anne (50) mingil juhul öelda. Ta usub, et lugejaid huvitab, kelle kõrval ta hommikul ärkab, kuid peab siiski paremaks nii isiklikud asjad enda teada jätta. «Kui sellest suhtest räägiksin, laostaksin nii seda meest kui iseennast,» toob ta välja põhjuse, miks ta ei taha oma uue suhte detaile jagada. Samas jutustab Anne heal meelel, et see uus armastus on temasse meeletult energiat süstinud ja rõõmustab ta südant. «Aga ma lihtsalt ei saa teile öelda, kes ta on. Rohkem kaarte ma ei ava, sest ma ei taha midagi väljarääkimisega ära rikkuda. See on pikemaajaline protsess ja las ta kulgeb rahulikult.» Nimelt teevad Annet ettevaatlikuks lood paaridest, kes värskelt armununa kaelakuti koos ja suudeldes fotograafidele poseerivad, aga seetõttu juba mõni kuu hiljem lahkumineku kohta selgitusi peavad andma.

«Päris tõelised asjad peab ikka endale jätma, kui end laiali laotad, pole varsti midagi järel ja siis pole ka jaksu edasi elada.» Teadmata, et Anne süda sügisest saati enam vaba ei ole, on teda vahepeal paari pandud mitme mehega. «Eks ma olen jah kõrgendatud tähelepanu all, kui olen n-ö vaba ja vallaline,» on ta isegi märganud. Üks seltskonnasahin näiteks rääkis, et Anne lävib intensiivsemalt kiirabijuht Raul Adlasega. «Meil on Rauliga sõbralikud suhted, kuid minu süda talle ei kuulu,» kommenteerib Anne seda kuulujuttu lühidalt.

Kroonika seksikate peol keerutas kaunis daam hoogsalt jalga hiidlasega, keda ta kutsus naljaprojektiks. «Asi selles, et mul oli vaja tantsupartnerit. Mind pole juba teismeeast saati pidudel tantsima kutsutud, istusin nurgas, kott põlvedel, ja ootasin. Nii palusingi hea tuttava kaasa, et saaks jala valgeks,» muigab ta, aga lisab tõsinedes, et tegelikult on see mees lihtsalt hea tuttav. «Temal on oma elu, minul enda oma.» «Tegelikult on mul ükskõik, mis minust või minu suhetest kirjutatakse. See ei lähe mulle enam üldse korda,» teatab ta ja lisab, et ta süda on rahul selleski mõttes, et oma eksabikaasade Jaak Ellingu ja Talvo Pabutiga saab ta hästi läbi. «Teisiti ma ette ei kujutakski!» Veelgi enam, Anne on oma eelmise abikaasa vanema poja lapse ristiemaks palutud. Anne leiab, et hea läbisaamine ekskaasadega on igati normaalne, seda enam et kumbki tema lahkuminek ei käinud käsikäes tüliga.

«Eks tülid tekivad põhiliselt vara jagamisest, aga meil polnud varagi, mida jagada, ja seepärast laabusid lahutused kenasti,» selgitab ta. Kerge on Annega sõbraks jääda ka seetõttu, et ta pole loomult üldse konfliktne inimene. «Ei tohi viha kanda ja ei tohi kade olla,» annab ta elutargalt nõu. «Tuleb enda eluga tegeleda, mitte teiste omaga. Kui endal pole kõik korras, minnaksegi teiste suhetesse sorkima ja hakatakse end võrdlema. Olulisem on just enda asjad korras hoida.» Anne elu on praegu väga korras. Ta elab koos oma poja Otiga (22) esimesest abielust Talvo Pabutiga. Noormehest on sirgunud tõeline südametemurdja. «Pojal neid tüdrukuid ikka jagub, aga ta on mul väga kena välja kukkunud ka: pikk, tark ja humoorikas,» on Anne uhke. Ott õpib tehnikaülikoolis kolmandal kursusel tootearendust. «Tore, et pojal mõistus peas oli ja ta ikka midagi asist õppima läks. Ei olnud selline napakas nagu ema ja isa. Kuigi ta ise ütleb, et ka see tootearendus on natuke loominguline,» jagub emal veel kiidusõnu.

 

Loe lisaks: Mida kujutab endast Gossip.ee rubriik “Parimad palad”

[ot-gallery url=”gallery/anne-veesaar-eks-ma-olen-jah-k%c3%b5rgendatud-t%c3%a4helepanu-all”]