“Olen viimasel ajal oma elupeenral vinget rohimistööd teinud. Kõik suhted, mille vundamendiks ei ole vastastikune austus ja armastus, peavad täielikult hävitatud saama,” kirjutab Kerli Kõiv Arteris.

“Ma ei tea, millal uus plaat tuleb. Otsustasin iseenda nägemusele kindlaks jääda ja mitte minna kaasa kogu selle hullunud ja hirmul korporatsioonijamaga. Näen praegu paljusid suurfirmasid pankrotti minemas, kuigi nad ise seda naerulsui eitavad,” kirjutab Kerli. “Ja näe, mina loll ei tahagi nende uppuva laeva pardale hüpata. Mina loll usun ikka veel, et midagi tõeliselt head ja ilusat luues leiavad inimesed selle üles, ilma et peaksime oma hinge müüma hakkama. Ja et piisavalt õiget energiat välja saates tõmbame ligi just neid, kellega koostööd tegema peame.”

“Tundub, et paljud äriinimesed, kes kunsti pealt raha teenivad, ei suuda mõista, et see, mis neile on vaid töö, on kellegi elu. Kellegi kogu hingamine”

“Ja kõigile neile vigisejatele, arvustajatele, vihkajatele ja muidu troppidele võiks soovida mannavahuroosat ja udupilvepehmet armastusetunnet. Ühesõnaga, lubage mul teid võluva naeratuse saatel p…e saata.”

Refereeritud blogi täisteksti loe Arterist