Tallinnas sündinud ja üles kasvanud “Miss Asia Pacific World Super Talent 2012” võitja Julia Perlin räägib, et missivalimiste korraldamine Eestis on ebaprofessionaalne, ning ülese missindus Eestis ebapopulaarne.

“Iludusvõistlused ei ole Eestis kaugeltki nii populaarsed kui Aasias ning kohati peab mainima, et ka korraldajatel, kes sellega püüavad professionaalsel tasemel tegeleda, puuduvad elementaarsed teadmised asjast,” räägib Perlin.

“Nii näiteks oli minu jaoks näitlik viimane Miss Estonia konkurss. Ma leian, et Miss Estonia võitja kroonimine ujumistrikoos on täiesti lubamatu. Ilmselt arvasid ürituse korraldajad, et meie kohalikku konkurssi maailmas eriti ei jälgita, kuid see ei ole nii. Mul oli väga kurb lugeda asjatundjate ning iludusvõistluste hindajate negatiivseid kommentaare selle ürituse kohta. Sest ometigi on meil võistlustel osalejateks väga ilusad tüdrukud, kelle üle võib maailmas uhkust tunda. Kas siiski juhtub ime ja selles valdkonnas midagi muutub, on väga raske öelda. Ma pigem olen selle koha pealt skeptiline.”