André ja Tim Kole – maailmakuulsad illusioonikunstnikud, tulevad esmakordselt Eestisse. Neli etendust toimuvad Nokia Kontserdimajas “Heartbeat Tallinna” raames 25. ja 27. juulil 2012. André Kole nimetati Rahvusvahelise Mustkunstnike Seltsi poolt ühehäälselt „kümnendi leiutajaks“. André assisteeris David Copperfieldi tema kuulsaima illusiooni, Vabadussamba kadumise, arendamisel. Eestis antaval etendusel on kavas selle illusiooni originaalversioon, milles kasutatakse mitusada kilogrammi kaaluvat Vabadussamba koopiat.

André Kole on 40 aasta jooksul suurepäraselt viimistletud illusioonidega hämmastanud miljoneid inimesi. André on esinenud kõikjal Ameerika Ühendriikides ning 79-s riigis üle kogu maailma.  Eestit ja Põhja-Euroopat külastab ta esmakordselt.

David Copperfield peab André Kole’i tänapäeva üheks mõjukaimaks illusionistiks. “Ärge jätke kasutamata võimalust näha valikut kõige uskumatumatest illusioonidest, mida on eales kujutletud, ning saada osa suurepärasest õhtust, kus põimuvad illusioonid ja reaalsus,” ütleb Copperfield.

Lisaks etendustele on André veetnud üle 30 aasta uurides psüühilisi fenomene ja vastuolulisi müsteeriumeid. Osana keerulisest lavaproduktsioonist paljastab André mõned suurimad võltsid ja valelikud illusioonid, mida ta on uurinud ja avaldab tõe õhkukerkimise, dematerialiseerumise, üleloomuliku, surnutega kommunikeerumise ja palju muu kohta.

André pojast, Tim Kole’ist, on saanud oluline isiksus tänases mustkunstimaailmas, kes seob jõulise etenduse dünaamilise mustkunsti ja enda leiutatud illusioonidega, milliseid ei ole võimalik näha mujal, kui vaid tema isiklikes live-etendustes.

Lisaks Vabadussamba kadumisele tulevad etenduse jooksul esitlusele illusioonid, kus André kõnnib läbi pöörleva ventilaatori, lõikab inimese pooleks ja hõljub eirates gravitatsiooni.

André ja Tim Kole ühendavad oma anded sügava isikliku usuga, mis on ainulaadne. Oma etendustes eristavad nad selgelt inimlikke “trikke” ning üleloomulikku jõudu.

Etendus on sobilik ka lastele.

Pileti hinnad vahemikus 15 € kuni 20 € (vastavalt istekohale).
Sooduspiletid 15€ (ISIC kaardi omanikele ja pensionäridele)

Perepilet 49€ kehtib 2-le täiskasvanule ja 3-le kuni 17 a. (k.a.) lapsele.
Perepileti ostmiseks internetipoest sisestada väljale “(Soodus) kood” märksõna “PERE” ja vajutada nuppu “Sisesta”.
Seejärel  valida hinnatüübiks “PEREPILET” ning lisada ostukorvi 5 piletit hinnaga a’9.80€ (kokku 49€).
Müügil perepilet ainult 5-le inimesele.
Lastel kohapeal nõutav vanust tõendav dokument!

Vanusepiirangut ei ole.
Kehtiv pilet peab olema igal külastajal, k.a. sülelapsel.

Eelmüügi lõpp Piletilevis 4 tundi enne algust.
Piletid müügil ka toimumise päeval kohapeal.
Uksed avatakse kell tund enne etenduse algust
Kontsert 1-s osas. Kestus 90 minutut
Foto- ja videokaamera – ei ole lubatud.

Ratastoolikohad müügil ainult kohapeal.
Ratastoolikohad asuvad I rõdul viimase rea taga.
Sissepääs ratastooliga: I tasandi peauste kõrval asuvast sissepääust  või liftiga parklakorruselt.
Ühele ratastoolis invaliidi saatjale sissepääs tasuta.

Ürituse lingid: http://www.2012.ee