Onu Bella ehk Igor Maasik, kes sai aastate eest tuntuks lauluga “Ma võtsin viina” vastab Autolehe 9-le küsimusele autode kohta.

“Ma ei ole autot kunagi müstifitseerinud. Minu jaoks on ta suvaline tarbeese. Ma ei ole mõelnud,et mul peaks unistuste auto olema, millega ma sõidaks ja millega peaks, tule taevas appi, kekutama kellegi ees,” räägib Igor Maasik, et unistuste autot tal pole.

“Naisi võtan küll peale. Kui on üksik noor naine, on ju hea koos sõita ja jutustada. Aga jorsse ma mitte mingil juhul peale ei võta. Näiteks kui kaks inimest õhtul peale võtta, siis see on eluohtlik. Ja kui kõrval on inimene, kes tundub vastik, siis ta rikub sõidutunde ära,” annab mees mõista oma negatiivset suhtumist hääletajatesse.

Liikluses aga häirib Igorit kõige enam inimesed, kes on suure auto omanikud või poolomanikud. “Enamasti on need liisitud, aga tulevad sellega tänavale troppama. Venivad ja keeravad ette. Ostku endale väike auto, millega tee ääres vaikselt kulgeda,” räägib Igor, kes väikeautosid armastab just sellepärast, et nende roolis on tunne, et jõud käib autost kindlalt üle.