Eile oli Tallinnas Soome TV esindaja ning C-Media produtsent Lari Seppälä, kes koostöös Gossip Media OÜ juhi Helena-Reet Ennet’iga viis läbi eksklusiivsed filmivõtted.

Sügisel Soomes ekraanile jõudvas telesaates tuuakse televaatjani eksklusiivne Ohmygossip Couture fotosessioon. “Otsustasime meie brändi fännidele vastu tulles avaldada juba etteruttavalt ka natukene taustainfot,” räägib ürituse eestipoolne manager Helena-Reet.

“Modellina kasutasime Soome populaarseimat ning tuntuimat pin-up modell Sini Tarkkinen’i, kellega oleme korduvalt varemgi juba koostööd teinud.”

“Samuti stilist-rõivakunstnik abilisega (Maria Lakio ja 1AD Hanna Paakkari), fotograaf (Marika Kiviharju), assistendid ja kogu filmimeeskond tuli kohale Soomest. Eesti poolt tegime aga koostööd kunstnik Olja Raag’iga, kelle palusime fotosessiooni kontrollivaks kunstiliseks juhiks ja Ohmygossip Couture’i saatejuhiks telesaates;  restoran Gloria’ga, kus viisime läbi fotosessiooni ning Lana Vallo meigistuudioga, kus kaunis modell sai nii meigi (make-up artist Ksenia Ljashenko) kui show-soengu (juuksur Olga Gross ja 1AD Natalja Fiminova ). “

“Et saatele ja sündmusele veelgi vürtsi juurde anda tegi Gossip.ee reporter Marju Rõmmel Sini Tarkinen’iga ka teleintervjuu, mille õige pea Gossip.ee’s kirjalikul kujul avaldame!”

“Lisaks intervjuudele ning peagi ilmuma hakkavatele backstage artiklitele toome juba sellel kuul teieni eksklusiivse moe-eri — suure & luksusliku Ohmygossip Couture fashion galerii, mille seekordseks teemaks oli “Elegantne tsirkus” (tyylikäs sirkus).  Teleshow on aga plaanitud septembrisse!”

Põnevat suve koos meiega!

Ohmygossip Couture uus ja seksikas moe-eri “Elegantne tsirkus” on Gossip.ee vahendusel lugejatele näha juba sellel kuul!

Leia meid ka Facebookist: