Seitse aastat tagasi väljendas Tom Cruise oma suurt armastust Katie Holmes’i vastu Oprah Winfrey shows diivani peal hüpates. Nüüdseks on suhe karile jooksnud. “Nad lahutavad,” ütleb allikas Aftonbladet’ile. Tom Cruise’i PR-esindaja kuuldusi ei eita.

Lõuna-Kalifornias elav allikas on saanud teateid nii New Yorgist kui Los Angelesist, mis kinnitavad, et Katie Holmes ja Tom Cruise annavad sisse lahutuspaberid. “New Yorgist pärinevad andmed tulevad ühelt Katie tuttavalt,” ütleb allikas Nöjesbladet’ile.

Katie Holmes’i pressiesindaja Ina Treciocas  pole mingit sellekohast avaldust teinud. Los Angelesi kontoris täna öösel telefonile vastanud isik teatas, et Treciocas lõpetas mõned tunnid tagasi näitlejatari esindamise.

Kelle initsiatiivil lahutus toimub, pole selge. “New Yorgi allika andmeil on see Katie Holmes, kes lahutuse sisse annab. LA allikas väidab, et see on Tom Cruise.”

Tom Cruise’i jaoks on see kolmas lahutus. Cruise on olnud abielus Mimi Rogers’i ja Nicole Kidman’iga. Mis  puutub suhtesse Katie Holmes’iga, siis on paari alates esimesest päevast, rääkimata viimasel ajal, saatnud kuuldused erinevatest konfliktidest ja peatsest lahkuminekust. Cruise’i on süüdistatud abikaasa iga sammu kontrollimises ja tema elu üle otsustamises.

Samuti kui Johnny Depp ja Vanessa Paradis enne lahkuminekut, pole ka Tom Cruise ja Katie Holmes viimased kuus kuud koos pildi peale jäänud. Kui Cruise koos tütar Suri’ga (6) isadepäeva tähistas, polnud Katie’t kusagil näha. “Ta oli hõivatud kohustustega Hiinas,” selgitas pressiesindaja.

Katie ei ilmunud ka Cruise’i viimase filmi “Rock of Ages” esilinastusele. Meeskond, kes näitlejaga tema uue filmi “Oblivion” võtetel viibib, pole Holmes’i kordagi kohanud.

“Alguses olid nad alati koos. Nüüd pole nad kunagi koos,” ütleb allikas.

Teatavasti on mõlemad öelnud, et soovivad väga veel üht last, kuid juuni alguses teatas Cruise nädalalehele People: “Ma olen rahul kolme lapsega”, millest meedia järeldas, et abielu on kriisis.

Muuhulgas on väidetud, et abielu on algusest saadik põhinenud vastastikusel kokkuleppel, mille alusel Holmes teenib seda enam miljoneid dollareid, mida kauem abielu kestab. Peale selle pidi näitlejatar saama teatud arvu peaosi Hollywoodi filmides.

Tom Cruise’i PR-esindaja Amanda Lundberg ei eita, et paar ametlikult lahutab.