OHMYGOSSIP – Nii nagu juba tavaks või traditsiooniks on saanud, oli ka sel aastal Jaanilaupäev vihmane ja seda suisa terve päeva. Jaanilaupäeval ei pistnud ma mitte ninaotsagi toast välja. Veetsin päeva toas internetis ja õhtul vaatasin televiisorit.

Esmalt vaatasin Kanal 2- st Anne Veski juubelituuri, siis Tallinna Televisioonist ansambli “Rock Hotel” kontserti ning peale südaööd ETV- st “Tervituste ööd”. Hommikuni välja sai tervitusi mobiiltelefonilt teleekraanile saata (0.64 eurosenti maksis üks sõnum) ja samas vaadata- kuulata lahedat estraadimuusikat. Kava koosnes küll arhiivis olnust, aga huvitav oli see ikkagi.

Miks ETV ei koosta näiteks laupäeva õhtuteks meelelahutuskava? Võiks olla selline kava (nagu Jaanilaupäeval oli) ka igal laupäeval, et saaks näha meelelahutust ning ka tervitusi teleekraanile saata.

Minule meeldib Tallinna Televisioon küll, sest TTV näitab ainsana laupäeva õhtuti meelelahutust.

22. juunil avas Pärnu Kuursaalis suve ka superstaar Anne Veski kuid paraku see Elmari raadio korraldatud “Eesti disko” üritus oli keskööst kuni kella 04.00 välja, siis sinna tantsuõhtule minna ei õnnestunud. Öösel Pärnust maale buss ei sõida paraku ja öösel Pärnus tänaval aega parajaks teha pole ka soovi, et kella 6 paiku väljuvat bussi oodata.

Jaanipäev oli ilm sademeteta ja õhtul käisin Vändras ammustel sõpradel külas.