Kerli Kivilaan on kaunis, noor ja andekas Viljandist pärit tüdruk, kes sellel aastal osaleb saates “Eesti otsib superstaari”. Kerli arvab, et läbilöögiks on vaja nii tahtejõudu, kui ka õnne. “Plaanist ja strateegiast niipalju, et usun iseendasse ja oma tahtejõusse, mingil määral ka õnne. Arvan, et sellest piisab, et jõuda eesmärkideni,” räägib superstaari kandidaat Gossip.ee-le.

Kui võrdleksid ennast mõne tuntutd staari või staaridega, siis kellega sooviksid sarnaneda?
Ma ei oskaks end ühegi staariga võrrelda, küll aga olen hetkel vaimustunud sellisest lauljatarist nagu Joss Stone. Tegemist on minu arvates äärmiselt isikupärase lauljaga ning just tema lavaline olek mõjub tohutult hästi.

Kui kaua oled muusikaga tegelenud? Kas sul on peale “Eesti otsib superstaari” saatesse pääsemise ka juba varasemaid võite muusika vallas?
Muusikaga olen tegelenud juba päris väikesest peale ning ka vabariiklikel konkursidel on mõni esikoht võidetud.

Millist muusikat armastad kuulata? Milist muusikat on plaan ise tegema hakata?
Minu muusikamaitse on üldiselt täiesti seinast seina ning sõltub tujust. Vahel armastan kuulata jazzi, vahel rocki, vahel pop-i, vahel R’n’B-d. Siiani olen ise proovinud erinevate stiilidega tegeleda, kuid ei ole veel ühe konkreetse juurde pidama jäänud. Siiski on üsna südamelähedaseks saanud ballaadid ja funky-stiilis lood.

Kas oled ise juba mõne laulu sõnade või viisi autor?
Olen ka kirjutanud mõned üksikud lood, kuid enamasti on need jäänud sahtlisse ning arvan, et jäävad sinna ka edaspidi.

Mis on sinu unistus – kas unistad läbilöögist Eestis, läbilöögist Euroopas, läbilöögist maailmas? Milline on sinu plaan ja strateegia oma soovide täideviimiseks?
Loomulikult võtaksin heameelega kõige suurema ampsu ning unistaksin maailma vallutamisest, iseasi kui reaalne see oleks. Plaanist ja strateegiast niipalju, et usun iseendasse ja oma tahtejõusse, mingil määral ka õnne. Arvan, et sellest piisab, et jõuda eesmärkideni.

Kas sinu muusikat või sinu esituses kellegi teise laule saab näiteks youtube´ist kuulata?
Hetkel on võimalik youtubest kuulata saate Eesti Otsib Superstaari eelvooru lugu minu esituses.

Mis teeb sinu meelest staarist tõelise staari? Kas tahad saada  staariks, kes ei karda tähesära, annab julgelt intervjuusid, suhtleb meedia ja fännidega või soovid teha vaikselt muusikat endale, ehk anda välja plaadi, aga seda vaikselt, omaette, eestlaslikult?
Minu arvates teeb staarist tõelise staari see, kui ta ei jäta endast muljet, et on teistest tähtsam ning kõrgemal positsioonil, vaid suudab jääda iseendaks. Paraku teeb liigne tähelepanu inimestega halvas mõttes imesid. Loomulikult on üks tõeline staar isikupärane ning eriti tähtis on see, et ta naudiks isennast laval. Ma ei oskagi öelda, kas sooviksin olla pidevalt tähelepanu keskpunktis või tagasihoidlikum. Ma arvan, et mõistlik oleks paikneda seal kusagil keskel, nende kahe variandi vahel – nii oleks võimalik teha end meeldejäävaks rohkematele inimestele ning pakkuda neile enda muusikat, kuigi ka meediaga suhtlemine on kindlasti vajalik. Aga seda kõike ei ole vaja teha ülepaisutatult ning suurelt.

Milline oleks sinu unistustetiim, kes sinu heaks töötab? Alates produtsentidest-manageridest kuni juuksuriteni välja.
Minu unistustetiimis oleks kindlasti inimesed, keda ma võin 100% usaldada ning kui see on olemas, siis peaks kõik toimima.

 

 

[ot-gallery url=”gallery/kerli-kivilaan-gossip-ee-le-loomulikult-v%c3%b5taksin-heameelega-k%c3%b5ige-suurema-ampsu-ning-unistaksin-maailma-vallutamisest”]