„Sel aastal oli jooksu eesmärk distants ehk 10 kilomeetrit läbida,” tunnistab Sky Plusi saate „Neljast seitmseni” kaunis saatejuht Kertu Jukkum (27) Gossip.ee-le. „Oleks olnud tore parandada eelmisa aasta tulemust – 3288 koht ajaga 1.05.03, kuid kahjuks tervislikud eeldused olid sel korral kesised. Panen panused järgmisele aastale ning olen veelgi motiveeritum tulemuste parandamise eesmärgil trenni tegema.”

Kertu jäi hoolimata oma keskpärase ettevalmistusega 4266 kohale üldarestuses ja naiste vanuseklassis oli 955-s, ajaga 1.07.49. Kuid mitte ainult see ei olnud tema jaoks tähtis. „Väga emotsionaalne on joosta üheskoos tuhandete inimestega. Lisaks professionaalne korraldus ning super ilus ilm. Luban, et ka aasta pärast olen rajal olemas,” rääkis SEB Sügisjooksul osalenud Kertu Jukkum.

Suurt ettevalmistust Kertul selle aasta jooksuks polnud. “Olen viimasel ajal pisut tõbine olnud ja seetõttu oli treening sügisjooksuks minimaalne, kuid üldiselt harrastan tervisesporti regulaarselt.”

Trenni armastab Kertu teha ning tugitoolisportlaseks ta ennast ei pea: “Tugitoolist võin vaadata võistustantsu ning korvpalli vahepeal tantsutüdrukuid. Eelistan igal juhul ise trenni teha, selle vaatamisele.”

Lemmikspordialasid on kaunil naisel aga mitmeid. “Mulle meeldib rulluisutamine, ujumine, jooksmine, bodypump ja bodybalance,” räägib Kertu.