Eesti suurima festivali Õllesummer 2012 peaesinejad on briti rokklegend MANIC STREET PREACHERS (6. juulil), popmuusika superstaar MIKA (5. juulil) ja diskomuusika täht ALPHAVILLE (4. juulil).

Esmakordselt Eestis esinev Manic Street Preachers on meil üks kauaoodatumaid rokkstaare. Muusikakriitikute lemmik on 20 kuulsuseaasta jooksul välja andnud kaheksa stuudioalbumit ning hullutanud sadu tuhandeid fänne oma kontsertidel.
 
Kevadel oma uut albumit esitleva Mika teine tulemine Eestisse täidab nii fännide kui artisti soovi veelkord meil üks unustamatu kontsert anda. Karismaatiline artist, andekas laulja ja laulukirjutaja Mika on tuntud oma efektsete ja ülienergiliste kontsert-showde poolest.
 
Juba viimased 30 aastat on tantsumuusika ikoon Alphaville püsinud tantsumuusika tipporbiidil. Tänaseks 80 miljonit albumit müünud artisti tunnuslood on „Big In Japan“, „Forever Young“ ja „Sounds Like A Melody“.
 
Tantsumuusika ikoon Alphaville, kelle hittlood „Big In Japan“ ja „Forever Young“ on artistile kindlustanud kustumatu kuulsuse juba viimased 30 aastat, esineb üle pika aja
 
Eesti suurim vabaõhufestival Õllesummer toimub 4.-7. juulini Tallinna Lauluväljakul. Festivalil esineb ligi 100 artisti kokku kuuel eri alal. Õllesummerist võtab osa Tivoli suurim atraktsioonipark. Kinnitamisel on eesti tippartistide erikontserdid ning festivali muu meelelahutusprogramm.
 
• Lapsepilet kehtib lastele vanuses 6-11 a. (k.a.) koos vanust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). Lapsele kuni 5 a. (k.a.) on sissepääs tasuta.
• Pensionäripilet kehtib EV vanadus- ja invaliidsuspensionäridele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).
• 1 päeva pilet kehtib ühekordsel sisenemisel ühel vabalt valitud kuupäeval.
• 4 päeva pileti eelmüügi lõpp Piletilevis 04.07.2011 kell 24:00.

Täispilet
15 €

Pensionär
9 €

Lapsepilet
9 €

Täispilet
35 €